Durk Zandstra Schilders

in Jubbega

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Jubbega


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDurk Zandstra Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Durk Zandstra Schilders
Jogchem Alberdaweg 52/A
8411 WE Jubbega

tel: 06-46741792

Extra informatie

Schilders- en klusbedrijf Durk Zandstra is een schildersbedrijf gevestigd in Jubbega (Friesland), we zijn een bedrijf met veel kennis en een grote en rijke ervaring in het schildersvak. Wij zijn aangesloten bij De Betere Schilder, deze branche controlerende organisatie geeft, alleen aan die bedrijven welke voldoen aan alle eisen, de mogelijkheid tot toetreding. Als aangesloten lid bij De Betere Schilder beschikken wij over de erkenning voor het schilders, afwerking- en glaszetbedrijf.
We brengen en houden uw onroerend goed in topconditie. Kwaliteit is een van onze belangrijkste punten. Daarom volgt er nadat u uw wensen aan ons heeft kenbaar gemaakt, een grondige inspectie van uw woning. Met deze informatie en vakkennis zijn wij in staat om voor iedereen een passende vrijblijvende offerte op te maken met het oog op de prijzen en de kwaliteit.
Bij al onze diensten geven wij u graag advies en informatie. Uw opdracht voor het plaatsen van glas, het schilderen van uw woning, houtrot renovatie of andere werkzaamheden aan uw woning zal altijd met u in overleg worden afgewerkt. Uw wens en wooncomfort is onze zorg, waarvoor wij garant staan om deze tot uw volle tevredenheid te creëren.

Het is goed om regelmatig uw huis te laten schilderen. Dit voorkomt schade aan het houtwerk en het zorgt ervoor dat uw woning er weer netjes uitziet. Schilder- en klusbedrijf Durk Zandstra heeft alles in huis om uw woning te schilderen.
Na een inspectie geven wij u een adviesplan om uw woning te schilderen. Wij gaan netjes te werk zodat u zo weinig mogelijk overlast heeft tijdens het schilderen van uw woning.

Wij verzorgen niet alleen het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning maar ook voor het schilderen van de binnenkant van uw woning kunt u bij ons terecht.
Ook geven wij u graag deskundig kleuradvies. Perfect gekozen kleurgebruik doet warm aan en zorgt bovendien voor uitstraling, rust en harmonie. Sterker nog een goede kleurkeuze draagt bij aan een goed humeur. Of het nu om binnen of buitenschilderwerk gaat, wij voorzien u graag van het juiste advies om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Wij staan graag voor u klaar om uw woning weer perfect in de verf te zetten. Zo hoeft u zelf nooit meer de ladder op om uw huis te schilderen.