Van Beelen en Hazenoot schilders

in Katwijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Katwijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Beelen en Hazenoot schilders
Scheepmakerstraat 5
2222AB Katwijk

tel: 071-4017012

Extra informatie

Profiel Van Beelen en Hazenoot schilders
Van Beelen en Hazenoot schilders is in grootschalige schilderswerken reeds een begrip in het westen van Nederland. Het bedrijf vierde in 2008 z'n 12½ jarig bestaan.
Huug van Beelen en Leen Hazenoot zijn in 1995 gestart met het toen nog kleinschalige schildersbedrijf in het centrum van Katwijk. Inmiddels heeft het bedrijf zich gevestigd in een ruim bedrijfspand aan de Scheepmakerstraat 5 in Katwijk in Industriegebied 't Heen.

Het personeelsbestand van Van Beelen en Hazenoot schilders is inmiddels uitgegroeid naar ruim 20 schilders waarnaast regelmatig extra schilderskrachten worden ingehuurd. De firma is regelmatig op zoek naar zzp'ers, zie voor meer informatie de vacaturepagina.
Van Beelen en Hazenoot schilders richt zich voornamelijk op groot onderhoud en renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw en werkt daarbij met de grote projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Meer specifiek: Hotels, scholen, zorgcentra, grote woningbouwprojecten en luxe nieuwbouw woningen beslaan voor het merendeel de werkzaamheden.

Het werkgebied bevind zich in west-Nederland en dan met name in de driehoek: IJ-mond - Utrecht-west en de Rotterdamse regio.