Jan van Wijnen schilders

in Krimpen aan den IJssel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Krimpen aan den IJssel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJan van Wijnen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Jan van Wijnen schilders
IJsseldijk 396
2922BN Krimpen aan den IJssel

tel: 0180-512094

Extra informatie

Jan van Wijnen schilders is opgericht in Krimpen aan den IJssel rond 1845 en is sindsdien overgegaan van vader op zoon. Op dit moment staat de zesde generatie aan het roer in de persoon van André van Wijnen. Samen met een 15-tal professioneel opgeleide en ervaren medewerkers zet hij de schilderstraditie voort. Voor u betekent dit dat u kunt rekenen op topkwaliteit schilderwerk dat wordt uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde vakmensen. Als AF-erkend schildersbedrijf bieden wij u de zekerheid van kwaliteit, service en garantie.
Jan van Wijnen schilders in Krimpen aan den IJssel verzorgt voor u
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Glaszetwerk
  • Spuitpleisterwerk
Jan van Wijnen schilders in Krimpen aan den IJssel werkt voor:
  • Particulieren en verenigingen van eigenaren
  • Bedrijven
  • Woningcorporaties
  • Verzorgingsinstellingen
  • Gemeentelijke instellingen
  • Scholen
Goed schilderwerk zorgt voor een kwaliteitsuitstraling van de woning of het gebouw. Wat nog belangrijker is dan het zichtbare resultaat, is de blijvende kwaliteit. En die kwaliteit kan alleen worden gerealiseerd als vakmensen het werk uitvoeren en met de beste kwaliteit materialen werken.
Onze schilders zijn geschoolde vakmensen, die precies weten hoe ze kwalitatief werk moeten leveren. Hun manier van werken is traditioneel, maar ze maken wel gebruik van de nieuwste materialen en gereedschappen. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit verven en hulpmaterialen. Wij beschikken over twee hoogwerkers, één met een bereik van 17 meter en één van 25 meter en werken met eigen hangbruggen en steigers.

GlansGarant, je hele huis straalt ervan!
Wij zijn aangesloten bij GlansGarant, de oplossing voor Nederlanders die hun huis graag in topconditie houden, zonder hoge uitgaven ineens.

Met GlansGarant sluit u een tienjarig onderhoudsabonnement af, waardoor uw huis er altijd perfect bijstaat. Jaar in jaar uit.
Wij zorgen ervoor dat uw huis piekfijn in de verf wordt gezet in de kleuren die u wilt en onderhouden alles elk jaar opnieuw. En dat voor een vast bedrag per maand of per jaar!

Houdt u van uw huis?
Direct een offerte aanvragen? Klik hier!

BTW voordeel
Sinds september 2009 geldt het lage BTW-tarief van 6% voor schilderwerk als de woning door particulieren wordt bewoond en ouder is dan 2 jaar. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip ‘woning’.

De Winterschilder
Van november tot en met maart geldt voor binnenschilderwerk een korting, zowel over uurloon als gebruikte materialen. Deze regeling geldt voor particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

Ervaring en vakmanschap zijn de basis voor kwaliteitswerk. Omdat wij bouwen op een jarenlange traditie kunt u er zeker van zijn dat wij kwaliteitswerk voor u leveren. Als extra zekerheid voor u als opdrachtgever beschikken wij over een aantal kwaliteitskeurmerken.
AF erkend

Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Deze regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het bedrijf waarmee u in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. Onze medewerkers beschikken over de vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Als AF erkend schildersbedrijf hanteren wij consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
VCA*

VCA is een programma waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op veiligheid, gezondheid en milieu. Zowel voor het bedrijf als voor de individuele medewerkers beschikken wij over een VCA certificaat. Dit betekent niet alleen voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers dat aan alle veiligheidseisen wordt voldaan bij de uitvoering van werkzaamheden.
VvE Belang

VvE Belang heeft voor haar leden exclusieve afspraken gemaakt met de AF-erkende onderhoudsbedrijven. De kwaliteit van het schilderwerk dat wij als AF-erkend bedrijf uitvoeren is op deze manier gewaarborgd. Zo krijgen VvE-leden optimale zekerheid dat hun appartementgebouw goed wordt onderhouden.
Savantis leerbedrijf

Wij zijn erkend als opleidingsbedrijf voor aankomende schilders. Een van onze personeelsleden is bevoegd leermeester. Dit betekent dat wij aankomende schilders de best denkbare praktijkopleiding bieden tot vakman en begeleiden naar hun schildersexamen.