vd Gugten schilders

in Leiderdorp

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Leiderdorp


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvd Gugten schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


vd Gugten schilders
Draadbaan 1
2352BM Leiderdorp

tel: (06) 26162622

Extra informatie

vd Gugten schilders uit Leiderdorp
vd Gugten schilders is een schildersbedrijf uit Leiderdorp met al ruim 30 jaar ervaring en wat door de jaren heen van vader op zoon is overgegaan. We hebben dus wel de nodige ervaring.
De particuliere markt is altijd een groot gedeelte van onze klantenkring geweest, maar ook veel Verenigingen van Eigenaren hebben de weg naar ons bedrijf gevonden. Daarnaast heeft vd Gugten schilders uit Leiderdorp ook aannemers, gemeenten en instellingen als opdrachtgever.
Professioneel advies

Als u uw woning aan het verbouwen, renoveren of aan het opknappen bent, kunt u voor de keuze staan om uw woning een nieuwe stijl te geven. vd Gugten schilders in Leiderdorp kan u hier professioneel interieur kleuradvies geven. vd Gugten schilders te Leiderdorp beschikt over de benodigde vakkennis over de verschillende soorten verf maar ook over kleurmogelijkheden en daarbij passende stijlen. Zo kunnen we samen met u een stijl kiezen die het beste bij u past. Wij mengen de verf zelf en zo kan elke gewenste kleur verkregen worden. Onze schilders kunnen uw woning snel en professioneel opknappen zonder dat u daar veel overlast van hebt. Kwaliteit is onze zorg.
Showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. U vindt ons aan de Draadbaan nr. 1 op industrieterrein “De Baanderij” te Leiderdorp. Wij kunnen u daar persoonlijk verder helpen met interieur kleuradvies. Daarnaast is het mogelijk vrijblijvend een offerte aanvragen. Hebt u vragen of opmerkingen, u kunt ons bereiken via e-mail en via (071) 582 07 08. Wij staan u graag voor u klaar!
In onze showroom kunt u niet alleen professioneel kleuradvies voor uw interieur krijgen, ook kunnen wij u adviseren over andere interieurbepalingen zoals behang, gordijnen, tapijt en overige decoratie.

Specialiteit
  • Houtrot repareren
  • Binnenschilderwerk
  • Tapijt
  • Raamdecoraties
  • Buitenschilderwerk
  • Gordijnen