Ketting schilders

in Lelystad

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Lelystad


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKetting schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Ketting schilders
HORST 29-79
8225 MX Lelystad

tel: 0320-850902

Extra informatie

Wij verzorgen binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud & sausen, voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Lelystad en in een straal van 50 km.
Schilderwerk, binnen en buiten, is het visitekaartje van ieder huis. Sterker nog, de eerste indruk wordt door schilderwerk bepaald. Daarom kiest u voor professioneel schilderwerk. Uw huis toont dan niet alleen ‘rijker’, uw bezit wordt er ook langdurig door beschermd. En dat laatste is nodig, want uw huis ondervindt invloeden van weer en wind.

De kosten die goed schilderwerk met zich meebrengen zijn dan ook altijd een uitstekende investering voor de toekomst. Eén ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger én is aanmerkelijk meer waard! Kies daarom voor de zekerheid van Kettingschilderwerken.
Ketting schilders staat ingeschreven bij het bedrijfschap schildersbedrijf te Rijswijk

Ons Bedrijf

Ketting schilders is een vertrouwd adres voor al uw binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud & sausen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van binnen & buitenschilderwerk.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Lelystad en in een straal van 50 km.
Onze diensten bestaan uit binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoud & sausen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in binnen & buitenschilderwerk.

Schilderwerk, binnen en buiten, is het visitekaartje van ieder huis. Sterker nog, de eerste indruk wordt door schilderwerk bepaald. Daarom kiest u voor professioneel schilderwerk. Uw huis toont dan niet alleen ‘rijker’, uw bezit wordt er ook langdurig door beschermd. En dat laatste is nodig, want uw huis ondervindt invloeden van weer en wind.
De kosten die goed schilderwerk met zich meebrengen zijn dan ook altijd een uitstekende investering voor de toekomst. Eén ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger én is aanmerkelijk meer waard! Kies daarom voor de zekerheid van Kettingschilderwerken

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.