Henk Bak Schilders

in Linschoten

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Linschoten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHenk Bak Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Henk Bak Schilders
Laan van Rapijnen 19
3461 GH Linschoten

tel: 0348-424406

Extra informatie

Gun uzelf het gemak
Henk Bak Schilders heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van elk soort formaat, klein of groot kunnen wij voor u realiseren.
Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Schilderwerk binnen
Kan uw huis of bedrijf wel een opfrisser gebruiken? Na een schilderbeurt van Henk Bak Schilders zijn uw muren, plafonds, deuren of kozijnen weer zo goed als nieuw. Wij gebruiken alleen professionele materialen waardoor de verf jarenlang in goede conditie blijft.

Schilderwerk Buiten
De buitenkant van uw huis of bedrijf is het visitekaartje voor uw gasten. Het is daarom belangrijk dat de dit er stralend uitziet. Henk Bak Schilders kan hiervoor zorgen. De verf die wij gebruiken is tegen alle weersomstandigheden bestand waardoor u jarenlang kunt genieten van de schildersklus.

Restauratie en wanddecoratie
Is uw meubelstuk of een onderdeel van uw woning niet meer wat het was? Wij kunnen het voor u restaureren en het is weer zo goed als nieuw. Wij kunnen houtimitatie en marmerimitatie aanbrengen op allerlei ondergronden waardoor uw deur of muur een bijzondere uitstraling krijgt. Materiaal komt opnieuw tot leven door het vergulden met bladgoud. Of wilt u een handgeschreven gedicht boven uw bed? Ook voor penseelwerk kunt u ook bij ons terecht.

Wandafwerking
Naast schilderwerken kunnen wij ook uw muren behangen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende patronen, kleuren en materialen. Maar ook sausen doen wij graag voor u. Sausen is vaak moeilijker dan men denkt. U kunt dit dus ook beter door een professioneel bedrijf laten doen. Wij zorgen ervoor dat de oppervlakte naar wens zorgvuldig en nauwkeurig gesaust wordt.