van Noort & Verkerk schilders

in Lisse

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Lisse


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvan Noort & Verkerk schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


van Noort & Verkerk schilders
Botterstraat 16
2162LA Lisse

tel: 0252-416866

Extra informatie

van Noort & Verkerk schilders te Lisse
van Noort & Verkerk schilders in Lisse is een ervaren dynamisch schildersbedrijf dat met gevoel voor stijl, design & kwaliteit, zich toespitst op de zowel zakelijke- als de consumenten markt. Duidelijkheid en vakmanschap zijn de voornaamste kenmerken waar van Noort & Verkerk voor staat! Deze internetsite geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden.
Uw huis of bedrijfspand is (vaak) uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis of bedrijfspand is in ieder geval altijd een goede investering.

Als erkend schildersbedrijf bekijkt van Noort & Verkerk schilders te Lisse samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning en bedrijfspand. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel advies uit. Wij werken uitsluitend met vakkundig personeel en kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd wordt.
Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Wandafwerkingen
  • Stucwerk
  • Latex spuiten
  • Winterschilder