Van der Grift Schilders

in Loosdrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Loosdrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan der Grift Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van der Grift Schilders
Oud Loosdrechtsedijk 129
1231 LT Loosdrecht

tel: 035 582 66 43

Extra informatie

Schilderwerk voor buiten en binnen
Onderhoud bepaalt in belangrijke mate de waarde van elk willekeurig pand. Schilderwerk is binnen het onderhoud één, zo niet de belangrijkste, factor. Niet alleen vanwege het fraaier ogen of een visuele meerwaarde, maar ook om verval of kostbare reparaties te voorkomen. Zelfs het beste schilderwerk heeft een beperkte levensduur en heeft tijdig aandacht nodig.
Het beste moment is eigenlijk wanneer het nog nét niet nodig is. Dat bespaart tijd, reparaties en kosten. Mocht het echter al wat ‘later’ zijn, ook dan garanderen wij een vakkundig resultaat.
Schildersbedrijf Van der Grift in Loosdrecht levert al 3 decennia vakkundig schilderwerk, zowel binnen als buiten en van rijtjeshuis tot grote kerk.
Wij werken met meer dan 15 ervaren en deskundige schilders en geven daarom ook kwaliteitsgarantie. U kunt ons daarop aanspreken.
Bovendien schakelen wij snel, ook als een project al gestart is en -wellicht niet altijd even gebruikelijk in de schildersbranche- wij komen onze afspraken na, zowel financieel als in tijd.

Of u ons nu inhuurt als particulier, bedrijf of vastgoedbeheerder, u weet met Van der Grift gewoon waar u aan toe bent.
Wat doen we en waarvoor kunt u ons inschakelen

Wij leveren prachtig en goed schilderwerk voor onderhoudswerkzaamheden en renovatie, maar ook voor nieuwbouwprojecten.
Van der Grift werkt alleen met hoogwaardige materialen, zoals Sikkens en Sigma. Dat stelt ons in staat garantie af te geven voor de kwaliteit van het schilderwerk.
Voor vakwerk bent u bij dus aan het juiste adres.

Verder zijn wij gecertificeerd voor Window Care Systems, een totaalconcept voor duurzaam onderhoud van hout, zoals kozijnen en geveltimmerwerk. Die duurzaamheid vertaalt zich in grondig en goed bewerkt hout, schilderwerk dat heel lang mee gaat en minder vaak onderhoud nodig heeft.
Sinds kort is er ook Van der Grift Spuitwerk, gespecialiseerd in het spuiten van hout, metaal en kunststoffen. Denkt u daarbij aan meubels, kasten, deuren, keukens, boten en auto’s plus accessoires. Kijk op www.vandergriftspuitwerk.nl voor meer informatie.