Vermeulen schilders

in Medemblik

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Medemblik


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVermeulen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Vermeulen schilders
Bagijnhof 30
1671CD Medemblik

tel: 0227-541883

Extra informatie

Sinds 1865 is Vermeulen schilders uit Medemblik al een begrip in Medemblik en verre omgeving. Met gedegen vakkennis en jarenlange ervaring denkt dit familiebedrijf uit Medemblik steeds een stapje verder mee in de wensen van de klant. In het pand aan het Bagijnhof 30 in Medemblik is een uitgebreid aanbod van producten te verkrijgen. Er is een keuze van woonaccessoires tot professionele verf. Om de sfeer alvast te kunnen proeven zijn de stijlkamers boven de winkel altijd te bezichtigen.

Sinds januari 2009 heeft de zoon van Nico, Joris, het schildersbedrijf overgenomen in Medemblik.
Het schildersbedrijf in Medemblik heeft al een lange geschiedenis in Medemblik. Al in 1865 werd het opgericht door een voorvader van Joris Vermeulen. Bij het schildersbedrijf in Medemblik zijn momenteel zeven schilders werkzaam.
Schilderen, behangen, glaszetten: dat zijn de werkzaamheden van Joris Vermeulen en zijn manschappen.

"We hebben vrij veel werk in de particuliere sector. Alles van onderhoud tot nieuwbouw en renovatie. We zitten eigenlijk altijd in Medemblik. Hier hebben we negentig procent van onze werkzaamheden. We kunnen het hier goed redden. Het is perfect en we hebben nooit met files te maken. Het schilderbedrijf heeft een werkplaats aan de Ambachtsweg 9 in Medemblik (géén postadres)."

Specialiteit
  • Service
  • Vrijblijvend advies, ook bij u thuis
  • Schilderwerken
  • Behangwerken
  • Beglazing
  • Onderhoudscontract
  • Advies
  • Winkelverkoop Verf, Behang Zonwering, Gordijnen Accessoires Stijlkamers