Lensen schildersbedrijven

in Meppel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Meppel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLensen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Lensen schildersbedrijven
Hesselterlandweg 75
7942HZ Meppel

tel: 0522-26 26 44

Extra informatie

Flexibel, dynamisch, betrouwbaar, stipt en perfect. Daar mag u op rekenen als u Lensen schildersbedrijven uit Meppel inschakelt voor uw all-inn schilderwerk. Met ons team van zo'n 30 a 35 medewerkers zijn wij voornamelijk actief in Noord- en Oost Nederland. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, gemeenten, vastgoedbeheerders, aannemers en natuurlijk particulieren. Opdrachtgevers die ons stuk voor stuk waarderen om onze kwaliteit, de service en het afwerkingsniveau. Uw vastgoed wilt u natuurlijk in uitstekende conditie houden. Zowel binnen als buiten alles voorzien van een beschermende kwaliteits verflaag. Om uw woning of vastgoed allure te geven en in topconditie te houden, doet u natuurlijk een beroep op Lensen schildersbedrijven uit Meppel. Wij voeren zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk uit. Beglazingswerk is zeer divers in materialen en toepassingsmogelijkheden. Daarom zetten wij gespecialiseerde glaszetters in; mensen die niets anders doen dan werken met allerlei soorten beglazing voor uiteenlopende doeleinden. Ook voor het leveren en aanbrengen van ventilatieroosters, suskasten of het verwerken van authentieke houten roedes of loodstrippen belt u ons. Voor een sterk staaltje strak en keurig kitwerk hebben wij specialisten in huis, die regelmatig deze werkzaamheden uitvoeren. Zij weten welke kit bij welke toepassing hoort. Voor wandafwerking zijn er vele mogelijkheden; van het aanbrengen van behang en stucwerk tot het maken van meerkleurige decoraties. Ook hiervoor schakelen wij specialisten in en zijn prijs en kwaliteit met elkaar in balans. Houtrotreparatie is bij een professionele uitvoering een duurzame oplossing. Vakkundig uitvrezen en opvullen is veelal voordeliger dan vernieuwen/vervanging en is zeker zo duurzaam. Wij hebben een eigen spuitcabine, voorzien van de modernste spuitapparatuur. Hiermee behandelen onze specialisten o.a.: bouwonderdelen (kleinschalig), industrieel spuitwerk (kleinschalig) en plaatmateriaal.

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Beglazingswerk
  • Kitwerk
  • Wandafwerking
  • Houtrotreparatie
  • Spuitwerk
  • Winterkorting
  • Nieuwbouwschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Milieuvriendelijke producten