Buitelaar Pouwer schilders

in Middelburg

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Middelburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBuitelaar Pouwer schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Buitelaar Pouwer schilders
Ampèreweg 29E
4338 PT Middelburg

tel: 0118-413611

Extra informatie

Buitelaar Pouwer schilders uit Middelburg bestaat al meer dan 30 jaar. Dat mag best als bewijs gelden voor gedegen vakmanschap. En hoewel we natuurlijk voortdurend meegroeien met alle moderne technologische ontwikkelingen op ons specifieke vakgebied, besteden wij nog "ouderwets" veel persoonlijke aandacht aan elke opdracht. Een principe dat al jaren het succes van onze onderneming bepaalt en steeds weer resulteert in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is. Op ons vakgebied klaren wij elk karwei van welke moeilijkheidsgraad dan ook. Zo kunnen we optimaal van dienst zijn bij: Onderhoudsschilderwerk voor binnen en buiten Nieuwbouw- en utiliteitsschilderwerk Restauratie- en renovatieschilderwerk Beglazingswerk in elke vorm, soort en afmeting Behangwerk en wandbekleding in alle denkbare kwaliteiten en uitvoeringen. Decoratieve wandafwerking Reclameschilderwerk Verguld werk Marmer- en houtimitatiewerk Spannen van jutte Bij nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van welk object dan ook, komt voor een allround schildersbedrijf meer kijken dan het hanteren van de verfkwast! Voor elke probleemstelling beschikt Buitelaar Pouwer schilders uit Middelburg over een breed en hoogwaardig scala oplossingen. Ons dienstpakket reikt van meedenken en meerekenen aan de tekentafel tot en met de perfecte uitvoering van elk project. Daarbij kunnen wij u adviseren op het gebied van: Kleurtoepassingen Onderhoudschema's Meerjaren contracten

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Glaswerk / glaszetter
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking