van Zuylen en ZN. schilders

in Mijdrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Mijdrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvan Zuylen en ZN. schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


van Zuylen en ZN. schilders
Constructieweg 21
3641 SB Mijdrecht

tel: 0297 - 285904

Extra informatie

van Zuylen en ZN. schilders uit Mijdrecht is een familiebedrijf dat is opgericht in 1964 door J. van Zuylen sr. In 1984 is van Zuylen en ZN. schilders in Mijdrecht door zoon Joost van Zuylen. Inmiddels is het bedrijf uit Mijdrecht uitgegroeid tot een schildersbedrijf en spuiterij met 15 enthousiaste werknemers die kwaliteit en vakmanschap hoog in hun vaandel hebben staan.
Door de ruime ervaring zijn zij in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw schilderwerk, spuiten van producten van hoogwaardige kwaliteit en het aanbrengen van alle soorten wandbekleding. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt van Zuylen en ZN. schilders in Mijdrecht naast uw wensen de volgende zaken in acht: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.
van Zuylen en ZN. schilders in Mijdrecht is aangesloten bij vakverenigingen Fosag en AF erkend.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies
  • Spuitwerk