H.Peek schilderwerken

in Montfoort

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Montfoort


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VH.Peek schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


H.Peek schilderwerken
Julianalaan 23a
3417GJ Montfoort

tel: 0348 - 44 88 39

Extra informatie

Schildersbedrijf H. Peek in Montfoort
Schildersbedrijf H. Peek te Montfoort, is een eenmanszaak opgericht in 2006, gevestigd aan huis met daarbij een speciaal ingerichte werkplaats voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen.

Het voordeel voor u is dat wij geen hoge kosten hebben van een groot bedrijfspand of van een duur kantoor, hetgeen leidt tot een concurrerende prijs. Schildersbedrijf H. Peek te Montfoort richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.
De eigenaar is de heer H. Peek, werkzaam als schilder. Via diverse opleidingen is hij in het bezit gekomen van het diploma gezel schilder en de ondernemers papieren. De vakkennis en de hoogwaardige kwaliteit van de producten garanderen voor jaren een perfecte staat van het schilderwerk aan uw woning of pand. Duidelijke afspraken maken en de kwaliteit leveren die de klant verwacht, dat is ons motto.

Schildersbedrijf H. Peek in Montfoort kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Renovatie en Onderhoudswerkzaamheden
  • Muurverf op wanden en plafonds
  • Decoratieve wandafwerking
  • Schilderwerk, eenmalig of volgens contract
  • Schilderonderhoudsplan op maat
  • Kleuradvisering
  • Behangen
  • Glas
Goed schilderwerk begint binnen.

Binnen moet alles keurig afgesloten zijn (geen kale plekken, bladders of naden tussen het glas en het kozijn) zodat het vocht naar buiten kan en aan de buitenzijde de verf kan laten blaren of onthechten, waardoor houtrot vrijspel heeft.
Voor buiten geldt: Wacht niet te lang!

Constateert u bladders, kale of rotte plekken, of naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten en overmatig mosgroei die u niet meer kunt verwijderen, dan bent u eigenlijk al te laat. Dan is een grondige onderhouds beurt sterk aan te raden. Twijfelt u over de staat waarin het houtwerk verkeert; vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is, voor het schilderwerk, de wandafwerking en beglazing. Wij komen langs en bespreken met u de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.
Wand en plafond afwerking

De mogelijkheden van wand en plafond afwerking zijn onbeperkt.
Zo hebben we in behang een grote keuze aan kleur, figuren, reliëf en papiersoorten

Een andere mogelijkheid, waar ik zelf zeer goed over te spreken ben, is de glasweefsel wandafwerking. Deze is te verkrijgen in tientallen dessins, en diverse patronen en wordt in banen met lijm op de muur aangebracht en kan bijna naadloos worden verwerkt. Na het aanbrengen van de scan (glasweefsel) kan de wand worden afgewerkt met een kleur naar keuze.
Naast normaal gebruik wordt scan ook veel gebruikt voor slechte ondergronden, oude plafonds en muren die scheuren en of bladderen, doordat er glasvezel inzit is deze scheuroverbruggend. Het voordeel hiervan is de sterkte en de duurzaamheid. Eventueel kan men na enige jaren de muur met een andere kleur overschilderen of een andere decoratietechniek toepassen. Kortom een echte aanrader.

Onderhoudsplan
Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk.

Het onderhoudsplan is een overeenkomst die u afsluit om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden.
Het onderhoudsplan is bedoeld voor het buitenschilderwerk en in overleg kan ook het binnenschilderwerk onderhouden worden. Met het onderhoudsplan kunt u kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt of voor een meerjarig onderhoudscontract.

Kiest u voor het onderhoudsplan, dan kiest u voor zekerheid.
Omdat het onderhoudsplan wordt afgestemd op de specifieke situatie van de woning en het schilderwerk voortdurend onder controle van de erkende vakman staat, bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en zorgeloos onderhoud.