M. Schilderwerken

in Nieuwkuijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nieuwkuijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VM. Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


M. Schilderwerken
Sint-Crispijnstraat 6
5253 AZ Nieuwkuijk

tel: 06 42028570

Extra informatie

Welkom bij M Schilderwerken Uw schilder bij uitstek!
M. Schilderwerken blinkt uit door zijn werkwijze. Op een betrokken manier sta ik al een geruime tijd klaar voor iedereen met schilder klus. Hallo, ik zal me even voorstellen: ik ben Marco de Wit. Sinds enige tijd ben ik zelfstandig bezig onder de naam M Schilderwerken om de wereld om mij heen wat meer kleur te geven. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij verschillende andere schilderbedrijven. Al met al tientallen jaren ervaring!
Breed inzetbaar

U kunt mij inhuren voor een breed scala aan schilderwerken en alle behangwerk. Renovatie en nieuwbouw, binnen of buiten, zelfs grotere projecten; ik kan je van dienst zijn!
"Jarenlange ervaring en een eerlijke prijs garanderen een goed resultaat!"
Groot werkgebied

M schilderwerken is gevestigd in Nieuwkuijk gemeente Heusden. Vanwege onze centrale ligging kunnen we vrijwel heel Noord-Brabant bedienen. We vergeten daarbij natuurlijk de nabijgelegen kernen van Drunen, Vlijmen, Elshout en Haarsteeg niet. Maar wij kijken ook verder: 's-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven en Breda zijn allemaal mogelijk. Woont u hier buiten? Dan houden wij een grove maximale afstand van veertig kilometer in vanuit Nieuwkuijk. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheiden.
Gewoon een goede keuze

Kortom als u een schilder zoekt met veel ervaring en flexibiliteit dan staat M Schildewerken voor u klaar! Voel u vrij om contact op te nemen!