Koot schilders

in Nijkerk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nijkerk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Koot schilders
Keizersmantel 61
3863 GA Nijkerk

tel: 06-54372039

Extra informatie

Koot schilders uit Nijkerk
Koot schilders uit Nijkerk levert sinds 1998 kwalitatief hoogwaardig schilderwerk en overige soorten wandafwerking. Daarnaast levert Koot schilders uit Nijkerk ook alle soorten glas. Koot schilders uit Nijkerk leveren onze diensten zowel aan bedrijven als particulieren. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze sleutelwoorden.
Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over Koot schilders uit Nijkerk en u kunt er het hele jaar mee op de hoogte blijven van alle nieuws en acties.
Dankzij het gebruik van moderne materialen kunt u het jaar rond een beroep op ons doen. Zo beschikt Koot schilders uit Nijkerk over regenschermen van Skyworks die ons in staat stellen om met slecht weer door te werken. Daarnaast kan Koot schilders uit Nijkerk, door de toepassing van de modernste materialen op verfgebied, u ook van dienst zijn als het weer wat minder is en de temperaturen laag zijn.

Voorts beschikt Koot schilders uit Nijkerk over geavanceerde afzuigapparatuur. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om wel te genieten van de lusten van een nieuwe frisse kleur in uw huis zonder dat u daarvoor eerst de lasten van bergen met stof van het schuren hoeft te doorstaan.

Wat kunt u van ons verwachten?
U bent bij Schildersbedrijf Jeroen van Koot aan het goede adres voor schilderwerk, diverse soorten wandafwerking, glas en kwaliteit.

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over Schildersbedrijf Jeroen van Koot en u kunt er het hele jaar mee op de hoogte blijven van alle nieuws en acties.
Schilderwerk

Op het gebied van schilderwerk kun u bij ons terecht voor:
•Schilderwerk binnen en buiten
•Periodiek onderhoud aan uw schilderwerk
•Sauswerk
•Schilderen van keukens

Diverse soorten wandafwerking
Uw wanden werken wij voor af met:
•Spachtelputz
•Glasvezelbehang
•Spuitwerk

Glas
Koot schilders levert en plaatst alle soorten vlakglas.

U kunt bij ons terecht voor floatglas, figuurglas, gelaagd glas, verzilverd glas, gehard glas, isolatie glas. Dit alles kunnen wij leveren in een breed scala aan uitvoeringen en combinaties. Ook glasbewerkingen en bijzondere modellen zijn bij ons geen enkel probleem.
Verder leveren wij raam-ventilatieroosters in alle gewenste maten en/of kleuren.

Wij leveren zowel aan de particulier als op projectbasis.
Kwaliteit

Al onze diensten gaan altijd gepaard met vakmanschap, het beste materiaal en liefde voor het vak.
•Vakmanschap

Op het gebied van vakmanschap bieden wij u 15 jaar kennis en ervaring in het schildersvak. Bovenop de vakopleiding werd en wordt de kennis van het schildersvak voortdurend op peil gehouden door via cursussen en vakbeurzen kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het schildersvak.
•Materiaal

Geen kwaliteit zonder goed materiaal. Wij werken alleen met de beste materialen. Om daarin zeker te zijn van continuiteit worden alle materialen afgenomen van 1 groothandel: Paintcenter te Amersfoort.
•Liefde voor het vak

Met Schildersbedrijf Jeroen van Koot haalt u ouderwetse liefde voor het vak in huis. Professionaliteit wordt gecombineerd met persoonlijke aandacht. U kunt van ons adviezen verwachten op het gebied van kleurstellingen en het gebruik van materialen toegesneden op uw persoonlijke situatie.

Beschikbaar het jaar rond
Dankzij het gebruik van moderne materialen kunt u het jaar rond een beroep op ons doen. Zo beschikken wij over regenschermen van Skyworks die ons in staat stellen om met slecht weer door te werken. Daarnaast kunnen wij, door de toepassing van de modernste materialen op verfgebied, u ook van dienst zijn als het weer wat minder is en de temperaturen laag zijn.

Voorts beschikken wij over geavanceerde afzuigapparatuur. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om wel te genieten van de lusten van een opgefrist interieur door een verfbeurt zonder dat u daarvoor eerst de lasten van bergen met stof van het schuren hoeft te doorstaan.
Erkend leerbedrijf

Sinds juni 2006 zijn wij een erkend leerbedrijf. Behalve dat ons werk steeds tevreden klanten heeft opgeleverd hebben wij ook voldaan aan de criteria die door Savantis, Vakcentrum Afbouw en Onderhoud, stellen aan opname in het Register van Erkende Leerbedrijven. Sinds Juni van dit jaar mogen we ons daarom 'Erkend leerbedrijf noemen'.

Specialiteit
  • Schilderwerk binnen en buiten
  • Periodiek onderhoud aan uw schilderwerk
  • Sauswerk
  • Schilderen van keukens
  • Spachtelputz
  • Glasvezelbehang
  • Spuitwerk