A.Stoop Schilders

in Noord-scharwoude

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Noord-scharwoude


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VA.Stoop Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


A.Stoop Schilders
Fransepad 20
1723AJ Noord-scharwoude

tel: 0226 317 388

Extra informatie

Wie zijn wij?
A.Stoop Schilders.
Op 1 januari 1993 zijn wij gestart met ons eigen schildersbedrijf, na 20 jaar gewerkt te hebben bij verschillende schildersbedrijven. Ons werkgebied is in Langedijk en omstreken.

Wij zijn gespecialiseerd in het particulieren werk , maar werken ook voor woningbouw verenigingen en aannemersbedrijven.
Per 1 juli 2012 is A. Stoop Schilderwerken over gegaan van een eenmanszaak naar een VOF.

A.Stoop Schilders betekend het volgende:
• Schilderwerk: binnen- en buitenwerk.
• Behangwerk: alle soorten behang- en wandafwerkingen.
• Beglazingswerk: isolatieglas, gehard en veiligheidsglas e.d.

Uw woning
Als Erkend Schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de aankoop en/of verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien.

Het schilderwerk speelt hierin een grote rol en daar bent u zich gelukkig bewust van. Woningen ouder dan 2 jaar hebben een belastingvoordeel van 15% voor meer informatie neem contact met ons op via info@astoopschilderwerken.nl.
Binnenschilderwerk
Om de kwaliteit van het wonen te verbeteren wilt u graag dat het interieur geheel naar uw wensen is ingericht, waarbij kleur en materiaalkeuze van groot belang zijn. Deze keuze hoeft u niet alleen te maken, wij adviseren u graag over de laatste materialen en kleurentrends.
Buitenschilderwerk

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, gegarandeerd geven goed onderhouden buitengevels een meerwaarde aan uw kostbare bezit. Wist u dat, het houtwerk aan de binnenzijde van de buitengevels ook goed geconserveerd moet zijn om garantie op het buitenschilder werk te kunnen geven, dus onze tip is "onderhoud regelmatig uw buitengevels of laat dit door een Erkend schildersbedrijf doen"
Af erkend
Gekwalificeerde onderhoudsspecialisten

De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan de AF-Erken­ningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.
Glasheldere offerte

Met een AF-erkend bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.
Vaste garantietermijnen

Uiteraard zijn AF-erkende bedrijven ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.
Controle

Alle AF-erkende bedrijven worden eens per 3 jaar volledig gecontroleerd op: • de kwaliteit van het opgeleverde werk middels de klantentevredenheidsscore en technische inspecties, uitgevoerd door een onafhankelijk deskundigenbureau • vak- en bedrijfstechnische diploma’s • inschrijving Kamer van Koophandel • betalingsgedrag loonbelasting • ontvangen klachten • hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden
Stichting AF adviseert bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Professionele bedrijven gaan professioneel met hun werk om. Desalniettemin kan er wel eens iets fout gaan, waardoor schade wordt veroorzaakt aan uw bezittingen. Stichting AF adviseert haar erkende bedrijven dan ook altijd een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Voor u EN voor hen een geruststelling op de uitvoering van kwaliteitswerk.