De Boer schilders

in Obdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Obdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Boer schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


De Boer schilders
Braken 5
1713GC Obdam

tel: 0226-451448

Extra informatie

Schilderwerken De Boer Obdam genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2011 Genomineerd Beste Savanti Leerbedrijf 2011

In de sector Schilderen en Onderhoud heeft een vakjury van kenniscentrum Savantis ons bedrijf, Schilderwerken de Boer Obdam, genomineerd voor de titel "Beste Leerbedrijf Savantis 2011".
Samen met nog twee schildersbedrijven zijn wij genomineerd voor deze eervolle titel.
Op 25 november wordt in Vaals de winnaar bekend gemaakt.
Uit de voorgedragen bedrijven kiest de jury één winnaar per sector, de overallwinnaar en de beste praktijkopleider. Deze winnaars worden op 25 november in Vaals bekend gemaakt. De overallwinnaar (Beste Leerbedrijf Savantis 2011) en de beste praktijkopleider (Beste Praktijkopleider Savantis 2011) worden bovendien voorgedragen voor de landelijke verkiezingen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Schilderwerken de Boer Obdam zet zich al jaren in voor schilders in opleiding.
Ons bedrijf heeft meerdere praktijkopleiders zodat iedere leerling voldoende aandacht krijgt. De schilders krijgen een arbeidsovereenkomst met ons bedrijf aangeboden nadat ze hun diploma hebben behaald.
Om in aanmerking te komen voor deze nominatie moest aan een zestal criteria worden voldaan. Deze criteria waren vooral gericht op de opleiding en de training van de leerling. Ons bedrijf werkt met een kwaliteitsplan waarin deze criteria goed naar voren komen.

Dit kwaliteitsplan is een instrument waarmee de kwaliteit van de begeleiding binnen ons bedrijf wordt bevorderd. De doelstelling is om via dit Kwaliteitsplan het gehele proces van de Beroepspraktijkvorming (BPV) in het bedrijf gestructureerd te laten verlopen.
Wij zijn bijzonder trots op deze nominatie. Het geeft ons nog een extra bevestiging dat de samenwerking tussen de leermeesters en de leerlingen een groot succes is.