Van Abswoude schilders

in Oegstgeest

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oegstgeest


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Abswoude schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van Abswoude schilders
Haaswijklaan 25
2343PA Oegstgeest

tel: 071-5170432

Extra informatie

Van Abswoude schilders in Oegstgeest
Mijn naam is Martin van Abswoude. Medio 2007 ben ik van start gegaan met Van Abswoude schilders in Oegstgeest. Hiervoor heb ik ruim 22 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als allround-schilder. Samen met mijn partner Joke van Abswoude, die zorg draagt voor de administratie, is het ons streven particulieren èn bedrijven zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van schilderwerk, beglazingen, advies en wandafwerking volgens de nieuwste trends. Omdat Van Abswoude schilders in Oegstgeest een klein bedrijf is, krijgt u bij zowel de opname als de uitvoering van de werkzaamheden te maken met één contactpersoon. Het gevolg hiervan is dat de relatie met de klant op een hoog persoonlijk niveau kan worden onderhouden. Ik streef naar grote klanttevredenheid: Door het geven van advies op maat, kan ik u laten zien dat schilderen méér is dan een likje verf! Uw huis is een kostbaar en dierbaar bezit. Voor het behoud van de waarde ervan en tevens voor optimaal woongenot is goed en vakkundig onderhoud een eerste vereiste. Optimaal onderhoud betekent vooral: het op tijd plegen van onderhoud. Hieronder 10 tips om het buitenschilderwerk aan uw huis 'vakkundig' aan te pakken .

Specialiteit
  • Schilderwerk binnen en buiten
  • Plaatsing enkel glas
  • Behangen
  • Afwerken van plafonds en wanden
  • Window Care Systems (houtreparatie volgens totaalconcept voor duurzaam onderhoud)