Schothuis schilders

in Oldenzaal

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oldenzaal


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchothuis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schothuis schilders
Kamille 17
7577 HC Oldenzaal

tel: 06 53 133 669

Extra informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf in Oldenzaal dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Schothuis schilders in Oldenzaal is aangesloten bij Fosag en zijn tevens een AF erkend schildersbedrijf.
Schothuis schilders in Oldenzaal is een AF erkend bedrijf. Wij geven 3 jaar garantie op buitenwerk en 5 jaar op binnenwerk. In 2005 is Schothuis schilders in Oldenzaal door de stichting AF beloond met een benoeming tot de top 6 van de beste schildersbedrijven van Nederland.

De gekwalificeerde AF-erkende onderhouds-specialisten werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat!
De AF brochure kunt u ook direct downloaden.

Vraag nu direct een offerte aan
Bij het zoeken naar een AF-erkend bedrijf bij u in de buurt kunt u bij ons direct een offerte aanvragen. Of onze offerte duurder is? U bent per saldo zelfs voordeliger uit, omdat wij staan voor een duurzamer resultaat!
Schothuis schilders in Oldenzaal is een modern schildersbedrijf, toonaangevend in schilderwerken. Wij kunnen buigen op een geschiedenis van meer dan 80 jaar. Schilderbedrijf Schothuis is gevestigd in zowel Oldenzaal als ook Hengelo o.v.

Wij staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit, welke wij kunnen garanderen door enerzijds korte comminucatielijnen en anderzijds door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten. Hierbij bied Schothuis schilders haar medewerkers uiteraard de ruimte om zich optimaal te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie.
Schothuis schilders heeft zich gespecialiseerd in het leveren van de volgende diensten:
  • Binnen- & buitenschilderwerk
  • Restauratie schilderwerk
  • Onderhoud schilderwerk
  • Nieuwbouw schilderwerk
  • Glas plaatsen
  • Behangwerk
  • Kleuren advisering