Schilders Wesdorp

in Oosterland

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oosterland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Schilders Wesdorp
Korte Achterweg 10
4307 AK Oosterland

tel: 0111 - 641551

Extra informatie

Schilders Wesdorp, gevestigd aan Korte Achterweg 10, 4307 AK, te Oosterland. De geschiedenis gaat terug tot 1958 als de heer
M. Wesdorp, "al schilder vanaf zijn veertiende", het bedrijf waar hij werkt overneemt. Ook mevrouw
C. Wesdorp-Giljam werkte hard mee in het geheel, zij nam de winkel in de Kerkstraat onder haar hoede.
Later, in 1991, komt zoon Joop Wesdorp het team als glaszetter/schilder versterken. Na het behalen van zijn ondernemersdiploma en de papieren voor meesterschilder wordt Joop mede-eigenaar van de zaak. Ook Lenny, de vrouw van Joop, werkt inmiddels al heel wat jaren mee.
Met onze 8 enthousiaste werknemers verzorgen wij graag het complete pakket voor u (schilderen, glaszetten, behangen, leveren en monteren van gordijnen en binnen- en buitenzonwering en divers spuitwerk).
We hebben alle producten, alle kennis en diensten in eigen beheer. En ... bij ons heeft u één aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk. Dat werkt efficiënt en bespaart u een hoop tijd.
Als u ons belt, mailt of faxt, gaan we graag met u in gesprek.

Met onze 8 enthousiaste werknemers verzorgen wij graag het complete pakket voor u zoals: schilderen, glaszetten, behangen, leveren en monteren van gordijnen en binnen- en buitenzonwering en divers spuitwerk.