Admiraal schilders
in Oude-Tonge
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Oude-Tonge


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VAdmiraal schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Admiraal schilders
Molenweg 41
3255AP Oude-Tonge

tel: 06-20800743

Extra informatie

Laat ik mezelf allereerst aan u voorstellen, ik ben Martin Admiraal eigenaar van "Admiraal schilders" gevestigd op Goeree Overflakkee in Oude-Tonge aan de Molenweg 41.
Graag stel ik u voor aan mijn éénmanszaak schildersbedrijf '' Admiraal schilders'' een B.S. Erkend schildersbedrijf gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden en jaren ''30'' woningen. Maar uiteraard ook voor het reguliere werk kunt u terecht.
Als 13 jarige was ik al te vinden op jachtwerven om de kunst van het schuren en schilderen te leren van mijn vader welke schilder was vanaf zijn 16e jaar. Nu 22 jaar later is het zijn werkwijze de visie, en de gedrevenheid van van mijn vader die ik hanteer in binnen mijn bedrijf, schilderen als vroeger met de materialen en kennis van nu.

Hoewel deze manier van werken niet meer lijkt te passen in de tijd van nu blijft Admiraal schilders een één manszaak die het werkende succes te danken heeft aan particulieren die het vertrouwen hebben in de vertegenwoordigde eigen manier van werken.
Het afleveren van eervol schilderwerk zit in de aandacht welke gegeven wordt aan de ondergrond. Het even ''opschilderen'' van een woning en nieuwbouw werk via aannemers is niet waar Admiraal schilders voor staat.

Wat kunt u wel verwachten van Admiraal schilders;
 • Een uitgebreide opname van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Een oprechte uitleg over de huidige situatie van uw woning/pand of object.
 • Een duidelijke begrijpbare offerte met uitleg stap voor stap over plan van aanpakken en uitvoering en oplevering.
'Indien gewenst' Doornemen van de offerte bij u thuis directe beschikbaarheid voor eventuele vragen.

Werkzaamheden uitvoeren volgens de aangeboden offerte.
Het vastleggen van gebreken aan de ondergrond d.m.v. foto,s. bestaande uit; aangetroffen situatie, tijdens herstel, afgewerkt eind resultaat.

Het gespecificeerd uitbrengen van de gemaakte meerwerk kosten bij houtrotherstel op de factuur.
Het uitvoeren van de werkzaamheden door een bedrijf met vakdiploma,s en aangesloten bij vak organisatie de Betere Schilder.

Het aanbieden van een klanttevredenheids ondezoek.{voor meer informatie klik hier op RECENSIES en kom te weten wat klanten vinden van Admiraal schilders!}.
Garantie Certificaat op geleverd werk.

Admiraal schilders is lid van de B.S ''Betere Schilder'' vakorganisatie. Om hiervoor in aanmerking te komen dient het bedrijf in bezit te zijn van de benodigde vakdiploma,s en certificaten.
In 2010 behaalde Admiraal schilders een 9,3 voor het geleverde schilderwerk volgens het klanttevredenheids onderzoek. { meer hier over klik op RECENSIES}.
Admiraal schilders werkt voornamelijk voor particulieren die de werkwijze van vroeger waarderen met de materialen en vakkennis van nu...

Specialiteit
 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Monumenten restauratie
 • Monumenten beglazing
 • Monumenten houtrotherstel
 • Wandschilderingen
 • Beglazingen
 • Spuitwerk
 • Sauswerk
 • En meer