Theo van Wijngaarden schilders

in Papendrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Papendrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VTheo van Wijngaarden schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Theo van Wijngaarden schilders
Groen van Prinstererstraat 111
3354 BC Papendrecht

tel: 078-6154795

Extra informatie

Theo van Wijngaarden schilders is een gerenommeerd schildersbedijf uit Papendrecht met vele tevreden klanten uit de drechtsteden en omstreken.
In de loop van 2012 gaan wij alweer ons 30 jarig jubileum vieren!
Dit betekent dat Theo van Wijngaarden schilders uit Papendrecht inmiddels heel goed weten wat een relatie van ons verwacht en dat wij er altijd voor zorgen dat hij of zij tevreden is met onze werkzaamheden dan wel werkwijze. Onze relaties zijn altijd weer blij als wij geweest zijn.

Naast schilderwerk is Theo van Wijngaarden schilders uit Papendrecht ook gespecialiseerd in wandafwerking, zoals stucwerk/behangwerk en ook voor timmerwerk kunt u bij ons terecht. Kortom niets is ons te gek.
Bij veel van onze diensten is bij woningen van 2 jaar of ouder 6% BTW van toepassing in plaats van 19%. Vraag naar de voorwaarden.

Op 10 januari 2006 hebben wij vernomen van de Stichting Erkenningsregeling AF dat wij van de 6500 schildersbedrijven in Nederland bij de 1600 betere behoren. Daar zijn wij bijzonder trots op, en u als vaste/of toekomstige klant kunt daarvan profiteren door ons uw opdrachten met een gerust hart door ons uit te laten voeren.