Hartman Totaalonderhoud Groep schilders

in Ridderkerk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Ridderkerk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHartman Totaalonderhoud Groep schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Hartman Totaalonderhoud Groep schilders
Havenkade 33
2984 AA Ridderkerk

tel: 0174-226976

Extra informatie

Hartman Totaalonderhoud Groep schilders uit Ridderkerk, met 150 medewerkers, staat voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Dat is altijd totaalonderhoud. Vrijwel alle noodzakelijke onderhoudshandelingen bundelt de Hartman Groep in één bedrijf. Houtrotsanering, het leveren en aanbrengen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren, deelvervangingen, beglazing, betonreparaties, bouwkundige renovaties, schilderwerk, gevelreiniging en -bescherming, alle herstelwerkzaamheden die nodig zijn voor deugdelijk onderhoud worden als één geheel aangepakt en aanbesteed. Resultaat: minder overlast, een kostenreductie dankzij een grotere efficiency en overal één aanspreekpunt.
Hartman Totaalonderhoud Groep schilders uit Ridderkerk heeft 3 vestigingen te weten Den Haag, Ridderkerk & Amsterdam.
Visie en Missie

Hartman werkt vanuit de volgende visie en missie:
Visie: Hartman behoort tot de betere schilders- en onderhoudstotaalbedrijven. Wij behoren tot de top in onze branche, waarbij wij onderdeel uitmaken van een netwerk van opdrachtgever, uitvoerder en toeleverancier. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen in de komende jaren leidend waarbij we trachten onze normen en waarden zoals transparantie, betrouwbaarheid en aantoonbaar beheerst werken bij onze opdrachtgevers te tonen.

Missie: De missie van Hartman is het leveren van bouw-, schilder- en totaalonderhoudswerkzaamheden op basis van de filosofie van resultaatgericht vastgoedonderhoud. Wij leveren deze producten en diensten aan diverse markten waarmee we partnership nastreven en willen voorzien in de rendementsverbetering van de opdrachtgever, Hartman en de andere ketenpartners.