Uw Schilder schilders

in Rijssen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rijssen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VUw Schilder schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Uw Schilder schilders
Nijverdalseweg 145
7461 AG Rijssen

tel: 0548-760250

Extra informatie

SCHILDERWERK
•Innovatief
Innovatief, want de meeste schildersbedrijven zijn afhankelijk van het weer. Wij zetten de seizoenen eenvoudigweg naar onze hand, door middel van afgeschermde projecten.

•Multifunctioneel
Multifunctioneel, want we beheersen alle facetten van het vak.

•Flexibel
Flexibel, want we zijn niet te groot voor het kleine werk en niet te klein voor grotere projecten. Bovendien kunnen we dankzij onze compacte organisatie snel anticiperen en overzichtelijk werken

Advies
Goed onderhoud is maatwerk. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor resultaatgericht onderhoud. Dit houdt in dat we voorspelbaar en beheersbaar onderhoud realiseren tegen minimale inspanningen en maatregelen. Dit kan worden bereikt door bewust en op tijd die maatregelen te nemen welke zeer dure onderhoudsingrepen voorkomen. Dit alles gekoppeld aan vooraf bepaalde kosten en afspraken. Het adviseren van kleuren binnen- en buitenhuis is ook een onderdeel van ons advies op maat.

Per 15 september 2009 is een verruiming van kracht die inhoudt dat woningen ouder dan 2 jaar (na ingebruikname) in aanmerking komen voor de lage BTW. Vanaf die datum vallen de schilder- en stukadoorswerkzaamheden onder het 6%-tarief. Deze regeling is permanent.