Saman schilders

in Rilland

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rilland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSaman schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Saman schilders
Valckenisseweg 41
4411BP Rilland

tel: 0113-551339

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1972 heeft ons schildersbedrijf ruim 40 jaar ervaring in de schildersbranche. Wij verzorgen uw buiten- en binnenschilderwerk, behangwerk en beglazing tot in de details. Ook bent u welkom in onze winkel voor verf, behang en professioneel advies. Door kwaliteit en duurzaamheid hebben we al veel tevreden klanten, zowel particulieren als zakelijk.
Binnenschilderwerk en wandafwerking
Onderhoud van het binnenschilderwerk is ook het behoud van het buitenschilderwerk. Beide systemen moeten in orde zijn voor een lange levensduur van het gevelelement. Ook verzorgen wij de totale plafond- en wandafwerking. Of het nu om sauswerk, behangwerk of decoratieve wandafwerking gaat; uw wens is onze uitdaging. Natuurlijk kunnen we u ook vakkundig adviseren en informeren over de mogelijkheden.
Voor binnenschilderwerk gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke producten van top kwaliteit van professionele verffabrikanten.

Winterschilderkorting en 6% BTW
Gedurende de winterperiode van half november tot half maart kunt u gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag ons naar de voorwaarden (www.winterschilder.nl).Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt tevens de 6% BTW-regeling.

Buitenschilderwerk
In ons klimaat heeft buitenschilderwerk het zwaar te verduren. Door regelmatig onderhoud te plegen wordt de levensduur van de gevelelementen verlengt en het geeft tevens een verzorgde uitstraling. Alleen het aanbrengen van een nieuwe laag verf is niet altijd afdoende, daarom wordt de ondergrond deskundig geïnspecteerd op gebreken en daar waar nodig kan deze aangepast of verbeterd worden. Ook houtrotreparaties en deelvervanging behoren tot onze werkzaamheden.

Beglazing
Beglazing is een ruim begrip. Wij leveren en plaatsen alle gangbare soorten glas zowel binnen als buiten zoals: isolatiebeglazing, veiligheidsbeglazing, monumentenbeglazing etc. Eventueel kunnen we waar nodig de sponning aanpassen, glaslatten vervangen en geventileerde onderlatten plaatsen.

Specialisme
Niet alleen voor het ’standaard schilderwerk’ kunt u bij ons terecht, we zijn ook gespecialiseerd in:

Spuitwerk
Wij leveren diverse soorten spuitwerk, zoals het verspuiten van lakken en muurverven. Er kan op deze wijze een zeer strak resultaat behaald worden. Een ander specialisme is het verspuiten van brandvertragende coatings. Deze coatings kunnen een brandvertraging opleveren van 60 minuten.

Monumentaal schilderwerk
Monumentaal schilderwerk is een vak apart, het vraagt om verantwoorde afwegingen tussen duurzaamheid en esthetische waarde. Om een pand in originele staat te brengen of te houden maken we gebruik van authentieke kleuren en verven van o.a. Boonstoppel (www.boonstoppelverf.nl).

Meubeldecoraties
Bestaande of nieuwe meubelen kunnen we voorzien van een nieuwe look, zowel modern als verouderd. Vraag naar de mogelijkheden.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk en wandafwerking
  • Winterschilderkorting en 6% BTW
  • Buitenschilderwerk
  • Beglazing
  • Specialisme
  • Spuitwerk
  • Monumentaal schilderwerk
  • Meubeldecoraties