Kregel schilderwerken

in Roden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Roden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKregel schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Kregel schilderwerken
Dobben 10
9301 ZB Roden

tel: 050-5011701

Extra informatie

Uw vakschilder
U ziet het aan alles: Werk van de vakschilder...
Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien. Het is ook het behoud van uw huis of bedrijfspand. Daarom neemt u een echte professional in de arm. Een echte vakschilder die u helpt met deskundig advies en prima vakwerk levert. Perfect schilderwerk dat uw geld meer dan waard is.

Uw vakschilder neemt geen halve maatregelen...

De vakschilder luistert goed naar uw wensen en neemt de situatie zorgvuldig in ogenschouw.
•U weet al precies wat u wilt ?
•Of stelt u prijs op een goed kleur-en verfadvies ?
•Wat is de staat van de ondergrond ?

Als hij alles op een rijtje heeft gezet,komt hij met een duidelijke prijsopgaaf. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.
Uw vakschilder gebruikt de beste materialen...

Ook bij het schilderen streeft de vakschilder naar een optimaal resultaat. Daarom werkt hij alleen met verf van de professionele topkwaliteit, bestand tegen weer en wind. U wilt immers nog lang plezier hebben van uw mooi geschilderd huis of bedrijfspand.
Uw vakschilder zorgt voor perfect onderhoud...

Zelfs het beste schilderwerk heeft onderhoud nodig. Met een goed onderhoudsplan voor het schilderwerk weet u zeker dat uw mooie schilderwerk ook mooi blijft. Het behoed u tevens voor reparaties die te voorkomen zijn.
Verzekerde garantie...

Standaard zijn onze werkzaamheden voor minimaal een jaar gegarandeerd, echter in bijzondere omstandigheden zoals bijvoorbeeld ballasttanken van schepen of onderdelen van bruggen is een langere looptijd van de garantie gewenst. In dit geval zijn wij graag bereid de mogelijkheden van bijvoorbeeld verzekerde garantie met u te bespreken of desgewenst andere mogelijkheden hiertoe te onderzoeken.