Selder schilders

in Roermond

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Roermond


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSelder schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Selder schilders
Godsweerdersingel 40
6041 GM Roermond

tel: (0475) 340970

Extra informatie

Al drie generaties staat Selder Schildersbedrijf uit Roermond in de wijde omtrek bekend als een schildersbedrijf dat kwaliteit levert. Een bedrijf uit Roermond waarbij service voorop staat en waarbij afspraken altijd worden nagekomen. Selder Schildersbedrijf staat voor vakmanschap pur sang. “Wij zijn pas tevreden als de klant het ook is”!
Kwaliteitschilder sinds 1947
In 1947 is Selder schilders uit Roermond opgericht. Deze jarenlange ervaring ziet u terug in ons werk. Het schildersbedrijf uit Roermond heeft een indrukwekkende referentielijst: van winkelcentra, Verenigingen van Huiseigenaren tot menig particulier project. Sinds een jaar of twintig zijn de werkzaamheden bovendien uitgebreid naar de luxe jachtsector.

Bij Selder schilders uit Roermond kunt u terecht voor het complete scala aan schilderwerkzaamheden. “Gevels, kozijnen, deuren, plafonds, noem maar op. Ook doen we veel behangwerk. Je ziet dat de luxe, exclusieve behangsoorten van mooie merken en designers aan populariteit winnen. Vaak met uitbundige dessins en reliëf. Maar ook een nieuwe kleur op de muren kan een interieur weer helemaal opfrissen. Wij adviseren onze klanten daar graag over. Eventueel in samenwerking met een interieurarchitect of verfleverancier. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met het doel om hoogstaande kwaliteit te kunnen garanderen. Hiervoor gebruiken wij goed opgeleide mensen, het beste materiaal en de juiste mentaliteit met betrekking tot onze werkzaamheden en omgang met onze klanten. We willen er zeker van zijn dat een klant 100% tevreden is.”
Uiteraard is Selder schilders uit Roermond aangesloten bij de Winterschilder. Dit houdt in dat u gedurende de wintermaanden kunt profiteren van aanzienlijke kortingen. Zo krijgt u €25,- korting per man per dag en wordt het BTW-tarief verlaagd van 19% naar 6% indien uw pand meer dan 15 jaar oud is.
Meer info: www.winterschilder.nl

Specialiteit
  • Behang
  • Gevelreiniging
  • Jachtschilder
  • Kleuradvies
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking