G. Cia schilders

in Almere

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Almere


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VG. Cia schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


G. Cia schilders
Prestostraat 3
1312 TD Almere

tel: 06-11300668

Extra informatie

G. Cia schilders uit Almere brengt al meer dan 25 jaar kleur aan in Almere, en op verzoek ook daarbuiten.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf uit Almere dat hoogwaardige kwaliteit garandeerd, dan bent u bij G. Cia schilders in Almere aan het juiste adres.
G. Cia schilders uit Almere verzorgt onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E), makelaars (IMMO), scholen, kantoren en woningen.

Tevens kan G. Cia schilders te Almere u een aantrekkelijk onderhoudsplan aanbieden om uw schilderwerk in optimale conditie te houden.
Service

G. Cia schilders is een bedrijf dat in Flevoland en omstreken haar werken met de meeste zorg en vakmanschap uitvoert bij o.a. particulieren en bedrijven.
Wij verzorgen voor u o.a.:

- het vrijblijvend aanbieden van offertes
- het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk
- het uitvoeren van diverse soorten wand- en plafondafwerking
- het aanbrengen van diverse vloercoatings
- planmatig onderhoud
- verftechnisch en kleuradvies
Wij werken alleen met professionele materialen van o.a.: Sigma, Sikkens en Herfst & Helder. Op uw verzoek kan een technisch onafhankelijk rapport worden opgemaakt van uw huidige schilderwerk door Sigma.

G. Cia schilders is VCA-gecertificeerd.
Informatie

Lager btw tarief
Voor particulieren met een woning ouder dan 15 jaar kunnen wij het lage BTW-tarief hanteren. In plaats van het 19% BTW-tarief zal het 6% BTW-tarief worden toegepast. Dit kan een aanzienlijk voordeel voor u opleveren. Wel dient u hiervoor een ouderdomsverklaring in te vullen en te ondertekenen. Wat als particuliere woning wordt aangemerkt vindt u terug op de site van de belastingdienst.

De winterschilder
Het behoud van uw woning is niet alleen een goed geschilderde buitenkant maar ook de binnenkant verdient aandacht, binnenschilderwerk is ook belangrijk voor het behoud van het bestaande buitenschilderwerk i.v.m vocht en dergelijke. Extra voordelig om uw woning of bedrijf te laten schilderen is in de winterperiode tussen november en maart. Wij kunnen u dan een scherpe winterkorting aanbieden.

Specialiteit
  • Gratis offerte
  • Onderhoudsplan schilderwerk
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Wand- en plafondafwerking
  • Aanbrengen vloercoatings
  • Verftechnisch advies
  • Kleuradvies Planmatig onderhoud
  • Sigma Sikkens Herfst & Helder