Nol Schilders

in Bleiswijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bleiswijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VNol Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Nol Schilders
Hazelaardreef 13
2665 GK Bleiswijk

tel: 06 1455 0011

Extra informatie

Hoewel wij een jong bedrijf zijn, hebben wij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van schilderwerken en wandafwerking. Als klein bedrijf zijn wij uw ideale partner voor al uw schilder- en pleisterwerk doordat de balans tussen flexibiliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding optimaal is.
Ook voor grotere projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Door goede samenwerkings-afspraken met collega’s van soortgelijke bedrijven uit de regio, kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn.
Schilderen is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.
Een vakkundig onderhouden woning ziet er niet alleen mooi uit, maar verlengt ook de levensduur van de ondergrond waardoor de woning zijn waarde behoud.

Nol Schilders in Bleiswijk verzorgt al uw schilderwerk, zowel kleine als grote projecten en zowel binnen- als buitenschilderwerk.
Onze kwaliteit vindt u terug in de producten en materialen die wij gebruiken. Wij gebruiken bij voorkeur de producten van Sikkens, deze verf is van uitstekende kwaliteit en in elke denkbare kleur leverbaar. Door juist materiaalgebruik en een goede planning hebben de opdrachten die wij uitvoeren een korte doorlooptijd -weersomstandigheden uitgezonderd- en dat ziet ú terug in de prijs.