Vlieger schilders

in De Bilt

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in De Bilt


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVlieger schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Vlieger schilders
Weltevreden 10d
3731 AL De Bilt

tel: 06 2705 2691

Extra informatie

Onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Alles onder één dak!
Vlieger schilders uit De Bilt staat garant voor kennis, ervaring en vakmanschap. Al 12 jaar. Vlieger schilders uit De Bilt onderhoud effectief en totaal, renoveren vakkundig en communiceren helder. Dat geeft tevreden klanten en frisse woningen en gebouwen, die er weer even tegen kunnen.
Met een netwerk van partners, weet Vlieger schilders uit De Bilt precies wie in te zetten voor welke specialisatie. Zo is Vlieger schilders uit De Bilt flexibel met ons netwerk en sterk als een team. Onze jarenlange ervaring, vakbekwaamheid en betrokkenheid hebben inmiddels geresulteerd in een groeiende vaste klantenkring. Vlieger schilders uit De Bilt blijft ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent en blijft.

Vlieger schilders uit De Bilt werkt volgens het AF-keurmerk en hebben een samenwerkingsverband met Casius.
Kijkt u rustig rond op onze site. Hierop vindt u alle mogelijke informatie over onze diensten. Bel ons gerust wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, wij staan u graag te woord! Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Specialiteit
  • Schilderwerk, binnen/buiten
  • Wandafwerking
  • Kleuradvies
  • Houtrotreparaties
  • Betonreparaties
  • Planmatig onderhoud