Gebrs Van Vugt schilders

in De Meern

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in De Meern


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGebrs Van Vugt schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Gebrs Van Vugt schilders
Drususlaan 9
3453KB De Meern

tel: 030-6044042

Extra informatie

Of het nu gaat om grote of kleine klussen, binnen- of buitenwerk of om het verstrekken van uitgebalanceerde kleuradviezen. Kwaliteit en duurzaamheid staat daarom ook bij ons hoog aangeschreven. Kortom de klant is bij ons altijd in goede handen. Gebrs. van Vugt is een schildersbedrijf dat alle voorkomende schilderwerken uitvoert! Al ruim 3 generaties is Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt, een groeiend en bloeiend schildersbedrijf. Gebrs. van Vugt is een schildersbedrijf dat alle voorkomende schilderwerken uitvoert. De verzorging van plafond, wandafwerking, beglazingen, buitenschilderwerk (bescherming) of binnenschilderwerk (verfraaiing) altijd wordt er zorg en aandacht aan uw opdracht besteed. Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt levert dan ook altijd uitstekend werk. Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt kiest voor zekerheid. Als het moet maken wij slechte verweerde delen hout geheel schoon tot op het blanke hout. De verbindingen vrezen wij uit en behandelen wij met een speciale twee-componenten houtvulmiddel, om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij letten vooral op de omkanten van de draaiende delen, als deze niet goed behandeld worden, dan is houtrot zo ingetreden. Los zittende stopverf randen worden geheel uitgehakt en voor het opnieuw aanstoppen worden de glassponningen drooggemaakt en met speciale hecht primer behandeld. Wij streven ernaar om het schilderwerk optimaal aan u op te leveren. Het schilderwerk kan er prachtig uit zien maar als de ramen, of de stoep onder de verfspatten zitten dan hebben wij het beoogde eindresultaat niet behaald en dat willen wij juist voorkomen. Een klant hebben is belangrijk, maar een tevreden opdrachtgever is voor ons het belangrijkste.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Renovatieschilderwerk
  • Wandafwerkingen
  • Plafonds
  • Beglazingen
  • Keuren van trappen, ladders
  • Keuren van rolsteigers