RDF Onderhoud schilders

in Etten-Leur

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Etten-Leur


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VRDF Onderhoud schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


RDF Onderhoud schilders
Streek 21
4876 AT Etten-Leur

tel: 06 17 554 616

Extra informatie

RDF Onderhoud schilders uit Etten-Leur
RDF Onderhoud schilders uit Etten-Leur verzorgt het schilderwerk van uw interieur en uw exterieur. We behandelen alle soorten materialen, waaronder hout, steen, beton, metaal en kunststof.
Technisch advies en kleuradvies

Voor ieder project maken wij een werkplan ofwel een technisch advies. Daarvoor komen we bij u langs voor bezichtiging van het project en voor bespreking van uw wensen. Heeft u de kleur nog niet bepaald, dan geven wij u ook graag een kleuradvies. Met het technisch advies weet u precies welke werkzaamheden RDF Onderhoud schilders uit Etten-Leur gaat verrichten.
Schilderen is vakwerk

Fraai en duurzaam schilderwerk valt en staat bij een gezonde en een strakke ondergrond. Alleen door de juiste voorbehandeling worden materialen beschermd tegen onder meer vocht en weersinvloeden. Daarom besteedt RDF Onderhoud schilders uit Etten-Leur veel aandacht aan een gezonde conditie van de ondergrond.
Werkwijze

Elke materiaalsoort verlangt weer een andere (voor)behandeling. Zo wordt een houten ondergrond eerst volledig kaalgeschuurd. We herstellen het hout of vervangen onherstelbare delen voor nieuw materiaal. Pas als de ondergrond gezond en glad is, behandelen we de materialen met kwaliteitsproducten uit de markt. RDF Onderhoud schilders uit Etten-Leur staat garant voor mooi en strak schilderwerk dat jaren meegaat.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies
  • Timmerwerk