Mollen Groesbeek schilders

in Groesbeek

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Groesbeek


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMollen Groesbeek schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Mollen Groesbeek schilders
Industrieweg 11 u
6562 AP Groesbeek

tel: 06 – 517

Extra informatie

Mollen Groesbeek schilders
Eigenaar Tonnie Mollen is gestart in 1987 onder de naam Mollen Groesbeek schilders. Vrij snel hierna treden ook zijn zonen in dienst. Mollen Groesbeek schilders staat in de regio bekend vanwege hoog vakmansschap, een vakkundig en professioneel bedrijf. Uitvoering geschiedt volgens de laatste technieken en methodes. Mollen Groesbeek schilders is sinds het ontstaan van het kwaliteitsmerk AF lid van deze organisatie. Door dit keurmerk is Mollen een aantal jaar geleden zelfs gekwalificeerd tot één van de 250 beste schildersbedrijven van Nederland. Mollen Groesbeek schilders richt zich met name op renovatie en nieuwbouwwerk voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren. Zo werken zij o.a. voor de gemeente Groesbeek, Albert Heijn en Rabobank en hebben vele panden waar zij het meerjaren onderhoudsplan toepassen. Naast alle mogelijke vakdiploma's worden er nog regelmatig cursussen gevolgd over nieuwe produkten, techniek en millieu.

Winterschilder

De winterschilder, een bekend fenomeen. Al jarenlang heeft Mollen Groesbeek een selecte groep klanten die rondom de winterperiode gebruik maken van deze fikse korting. Ook iets voor u? Neem contact op met Mollen voor de exacte periode en kortingen.