Schilders F.J. de Bresser

in Haaren

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Haaren


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders F.J. de Bresser
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders F.J. de Bresser
Gildepad 12
5076 AN Haaren

tel: 0411-621307

Extra informatie

Schilders F.J. de Bresser is sinds ruim 80 jaar een begrip in de regio. Het schildersbedrijf wordt momenteel gerund door de derde generatie schilders. Dit geeft onze klanten een vertrouwd gevoel. Tevens weten onze klanten dat wij onze goede naam eer aan doen en zorgen voor goede kwaliteit van het eind product.
De in de loop der jaren opgebouwde ervaring en tradities worden door de professionele vakmensen goed in stand gehouden. Het niveau van onze vaklieden wordt hooggehouden doordat wij scholing verzorgen voor al onze medewerkers.
Alle productieve medewerkers van schildersbedrijf de Bresser zijn in het bezit van VCA-1 certificaat. Alle leidinggevende mederwerkers beschikken over een vol-VCA certificaat. Daarom zijn wij ook trots op het feit dat het bedrijf VCA gecertificeerd is.

Schildersbedrijf de Bresser is sinds vele jaren werkzaam in diverse vakgebieden. Een van de belangrijkste onderdelen binnen het bedrijf is de onderhoudssector. In de loop der jaren zijn reeds vele projecten uitgevoerd. Wij bieden hier dan ook een totaal pakket voor aan.
Schildersbedrijf de Bresser werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven op nieuwbouwprojecten of het onderhoud van woonwijken.

Schilders F.J. de Bresser heeft twee vestigingen in de volgende plaatsen:
Gildepad 12 te Haaren
Kooiweg 19 te Hoogerheide.