Bleijs schilders

in Leidschendam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Leidschendam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBleijs schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Bleijs schilders
Zijdestraat 4
2265 XP Leidschendam

tel: 070 327 3203

Extra informatie

Bleijs schilders is opgericht ongeveer 275 jaar geleden in Veur opgericht en we kunnen aannemen dat we het oudste bedrijf zijn van Leidschendam.De eerste schriftelijk bevestiging is uit 1740 voor werkzaamheden voor de R.K. Parochie te Leidschendam.
Fred is de 8ste generatie van het familiebedrijf. Hij heeft in 1981 zijn 'technische' opleiding bij het NIMETO in Utrecht succesvol afgerond. Na zijn stage bij de PTT Den Haag als autospuiter, Hartman schilderwerken in Den Haag en schildersbedrijf Mooijweer in Leidschendam als huisschilder, is hij verder opgeleid door zijn vader om het betere vakwerk te ontwikkelen. Met z'n tweeën hebben ze een aantal jaren samengewerkt voor met name partikulieren opdrachtgevers. Ook grotere bedrijven zoals weegschalenfabriek Van Berkel's Patent, destijds gevestigd aan de Vlietweg en het oude Dr. Neherlaboratorium met zijn karakteristieke 52 meter hoge toren van de toenmalige PTT behoorde tot de klantenkring . Voor de Algemene en Christelijke woningbouw is er veel glas gezet.
In 1986 is hij compagnon geworden van vader Ben van wie hij in 1996 het bedrijf heeft overgenomen. Na eerst met 6 man personeel in dienst gewerkt te hebben, heeft hij in 2006 besloten alleen verder te gaan om zo een nog betere kwaliteit te kunnen garanderen. De afdeling glas werd gesloten door gebrek aan tijd. "Ik moest te veel van de schildersklus af om glas te zetten. Dat werkt niet."