Opmeer schilders

in Nijmegen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VOpmeer schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Opmeer schilders
Hatertseweg 757
6535ZS Nijmegen

tel: 024-3231990

Extra informatie

Opmeer schilders gevestigd in Nijmegen is een AF-erkend schilders -, glaszetters & afwerkingbedrijf. Wij hebben ons in ruim 85 jaar ontwikkeld tot een gerenommeerd schildersbedrijf die in de loop der jaren is overgedragen aan maar liefst 3 generaties, iets waar wij trots op mogen zijn! Met de nieuwste trends op het schildergebied word ook nog steeds de ouderwetse vakkennis in ons bedrijf uitgevoerd. Wij hebben niet voor niets al vanaf 1923 een brede klantenkring opgebouwd die uiterst tevreden is met de diensten van Opmeer schilders.
In de loop der jaren zijn de werkzaamheden bij Opmeer schilders gevestigd in Nijmegen dermate uitgebreid, dit omdat er tijdens de schilderswerkzaamheden vaak gevraagd werd naar
Afbouw & Renovatiewerkzaamheden bijv. een stukadoor of timmerman voor herstelwerk, of een elektricien om de wandcontactdozen te verleggen en de leidingen in de muur te frasen. Noem maar op. Een combinatie die U handen vol regelwerk scheelt en wij hebben in ons bedrijf de mogelijkheid gekregen om met vakkundige lieden ook complete verbouwingen en renovatiewerkzaamheden aan te bieden. Kijk in ons dienstenpakket wat wij U kunnen bieden. En mocht het er niet bij staan...wellicht hebben wij voor U de oplossing.

Specialiteit
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Kleuradvisering
  • Plafond & Muurwerk
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Wandafwerkingen
  • Electra
  • Water aan & afvoer
  • Tegelwerk Keuken en/of badkamer