van den Nieuwenhof schilders

in Nuenen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Nuenen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvan den Nieuwenhof schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


van den Nieuwenhof schilders
Spegelt 7
5674CE Nuenen

tel: 040-2831295

Extra informatie

van den Nieuwenhof schilders uit Nuenen
Werkterrein

Door ervaren en vakbekwame schilders voert van den Nieuwenhof schilders uit Nuenen hoofdzakelijk werkzaamheden uit in de sector onderhoud en renovatie van woningen, voor woningbouwverenigingen en/of woningbeheerders, bedrijfsgebouwen als kantoren enz. zowel op de zakelijke als op de particuliere markt in zuid Nederland. Ons uitgangspunt is de opdrachtgever een kompleet pakket aan te bieden overeenkomstig zijn wensen. Dit betekent eisen en belangen van de opdrachtgever inzien, problemen onderkennen en deze door meedenken trachten op te lossen.
Meerwaarde

Waarom zou u zaken doen met van den Nieuwenhof schilders uit Nuenen? Hier geven wij graag antwoord op.
van den Nieuwenhof schilders uit Nuenen gaat voor: KWALITEIT
van den Nieuwenhof schilders uit Nuenen geeft: Advies
van den Nieuwenhof schilders uit Nuenen is: Concurrerend

Kwaliteit een belangrijke factor in onze aanpak. Enerzijds draagt schilderwerk bij aan de kwaliteit van uw pand. Goed schilderwerk voorkomt aftakeling van uw pand en beschadiging van de gebruikte materialen. Daarnaast is een zakenrelatie gebaat bij kwaliteit. Ervaring over en weer vereenvoudigt de communicatie en versnelt de besluitvorming.
Een goed advies is nooit duur. Sterker nog, goed advies helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Een goede beslissing op esthetisch vlak maar denk daarbij ook aan het gebruik van de juiste verfsystemen. Dit laatste heeft natuurlijk direct zijn uitwerking op de kwaliteit van ons werk.

Minstens zo belangrijk is onze prijs-prestatie-verhouding. Ons schildersbedrijf is een concurrerende onderneming. Een goede planning en deskundige medewerkers zijn in staat goed en efficiënt werk af te leveren. Aarzel niet met ons contact op te nemen. Wij maken graag kennis en desgewenst doen wij u een passende offerte.
Kwaliteit en service

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het afleveren van kwalitatief hoogstaand vakmanschap is een bedrijfsfilosofie geworden. Op alle fronten zoals, calculatie, werkvoorbereiding en het schilderen zelf passen wij deze filosofie toe. Intern zijn we altijd bezig om onszelf te verbeteren. Daarom bieden wij aan onze medewerkers voortdurend scholingen aan en een vakkundige begeleiding bij de uit te voeren werken Ook de materialen die we gebruiken worden kritisch gekeurd. Jaarlijks verschijnen er tal van nieuwe producten op de markt, waaruit we zorgvuldig een selectie maken, passend bij onze kwaliteitsfilosofie. Niet alleen producten, maar ook de leveranciers wordt frequent beoordeeld op hun kwaliteit en bedrijfsvoering. Omdat wij met u als opdrachtgever goede afspraken willen maken en garanties afgeven, moeten wij overtuigd zijn van de betrouwbaarheid van onze leveranciers.Uw voordeel: U heeft de garantie dat U met vaklieden te maken krijgt die gebruik maken van uitstekende materialen.Die garantie krijgt u van ons op papier, zwart-op-wit! U kunt een garantie verwachten voor binnenschilderwerk voor een periode van 5 jaar. Natuurlijk met de voorwaarden dat het schilderwerk niet onder extreem of abnormaal gebruik gebukt gaat. Buitenschilderwerk 5 jaar aflopend, voor beitswerk 2 jaar en voor beglazing voor vaste delen 10 jaar en draaiende delen 5 jaar. Voor planmatig onderhoud zijn deze garantieperioden vanzelfsprekend nog langer en in overleg met de opdrachtgever vast te stellen.

Specialiteit
 • Behang
 • Gevelreiniging
 • Glasvlies
 • Hoogbouw
 • Houtrot repareren
 • Kleuradvies
 • Lekkage / brandschadeherstel
 • Monumentale panden
 • Muren sausen
 • Plafondafwerking
 • Wandafwerking