Dick de Bruijn schilders

in Rotterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDick de Bruijn schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Dick de Bruijn schilders
Molenlaan 179
3055GB Rotterdam

tel: 06-10716540

Extra informatie

Dick de Bruijn schilders uit Rotterdam zorgt voor verschillende werkzaamheden in en om woningen en gebouwen. Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact of het maken van een compleet nieuwe badkamer, Dick fixt het. Dick de Bruijn schilders te Rotterdam is van vele markten thuis en dus kunt u verschillende werkzaamheden bij hem laten verrichten. Voordelen van het inschakelen Dick de Bruijn schilders in Rotterdam is dat u geen afstemmingsproblemen krijgt met verschillende bedrijven. Dit is tijd en kosten besparend omdat hierdoor minder organisatie wordt verlangt. Wel zo fijn om maar één aanspreek punt te hebben.
U krijgt dan niet allemaal verschillende mensen over de vloer.
Dick de Bruijn schilders in Rotterdam verstrekt aan zijn klanten gratis- en vakkundig advies en verzorgt desgewenst vooraf een vrijblijvende offerte.
Zo kunt u zelf bepalen of en wat Dick de Bruijn schilders te Rotterdam voor u kan betekenen.

Specialiteit
  • Badkamers & Keukens
  • Tegelwerk
  • Schilderwerk
  • Scheidingswanden