IWG schilders

in Rotterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VIWG schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


IWG schilders
Jacobcatsstraat 39b
3035 PB Rotterdam

tel: 06 23890182

Extra informatie

IWG schilders gevestigd in Rotterdam
IWG schilders, schildersbedrijf uit Rotterdam met een motto.
Kwaliteit, vertrouwen & vakmanschap

IWG schilders in Rotterdam werd 24 jaar geleden opgericht te Rotterdam. IWG schilders te Rotterdam is een klein gespecialiseerd bedrijf in binnen- en buiten schilderwerk in zowel de particuliere alswel de zakelijke markt, ons werkgebied bevind zich voornamelijk in Rotterdam eo. Onze schilders voeren alle schilderwerken uit, van het schilderen van uw wanden ,schilderen van uw houtwerk tot glasvlies behangen enz. Ons motto is:
kwaliteit, persoonlijk contact, vertrouwen én netjes werken. Onze schilders hebben nog de ouderwetse vakkennis van weleer en kunnen nog ouderwets schilderwerk neerzetten , daar waar de oud hollandse schildersgilde tot ver over onze grenzen zo om geroemd werd.

En door dit concept hebben wij al vele tevrede klanten.
Hoe gaat IWG schilders uit Rotterdam te werk?

Nadat u ons schildersbedrijf uit Rotterdam heeft benaderd via mail of telefoon komen wij op afspraak bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor uw schilderwerk.
IWG schilders in Rotterdam zal hierbij uw wensen en de huidige situatie doornemen , waar nodig, adviezen geven en ook kunnen wij u helpen met het uitzoeken van kleuren, designs glasvlies behang enz hiervoor beschikken wij over diverse kleurstalen en glasweefsel boeken.

Daar wij een klein schilderbedrijf uit Rotterdam zijn zult u altijd persoonlijk kontakt hebben en weet u wie u in huis haalt, daardoor is het voor u niet noodzakelijk om vrij te nemen wanneer IWG schilders uit Rotterdam in of om het huis aan het werk zijn, u kunt ’s morgens gewoon naar uw werk vertrekken en komt ’s avonds weer thuis in een opgeruimd huis. Het is ook mogelijk uw huis tijdens uw vakantie te laten schilderen, IWG schilders in Rotterdam zorgt ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid gebeurt en nemen hierbij de veiligheid van uw eigendom uiterst serieus.
IWG schilders in Rotterdam levert ons schilderwerk goed verzorgd af en voelen ons verantwoordelijk voor het geleverde werk.

Wij hopen u snel te spreken!