Mahutte & Zoon schilders

in Rotterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMahutte & Zoon schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Mahutte & Zoon schilders
Willebrordusstraat 132
3037TX Rotterdam

tel: 010-4656055

Extra informatie

Mahutte vastgoedonderhoud
Mahutte Vastgoed Onderhoud is een ervaren partner in hoogwaardig en resultaatgericht totaalonderhoud van uw vastgoed. Al meer dan 60 jaar zijn onze klanten vertrouwd met de kwaliteit en service die wij leveren.
Onderhoud is maatwerk

Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar specifieke oplossingen. U kunt vertrouwen op kwaliteit en duurzaamheid in al ons opgeleverd werk. Door onze langdurige en brede ervaring zijn we als geen ander in staat het onderhoud efficiënt uit te voeren waardoor we een optimale prijs -kwaliteit verhouding garanderen.
Afspraak is afspraak

Bij Mahutte Vastgoed onderhoud kunt u terecht voor klein - en groot onderhoud maar ook voor gecompliceerde projecten. Deze werkzaamheden plannen we in samenspraak met u in zodat het werk efficiënt en met minimale overlast wordt uitgevoerd. Daarnaast begeleiden we u als de hulp van andere specialisten nodig is zodat u altijd één aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo makkelijk voor u, waarbij wij graag uitgaan van de stelling; 'afspraak is afspraak'.
Resultaatgericht

Ons onderscheidend vermogen laat zich het best vertalen in een resultaatgerichte mentaliteit. Of het nu schilderwerk, onderhoud, renovatie of timmer – en betonwerkzaamheden betreft: uw vastgoed is bij ons in deskundige en duurzame handen. Onze dochteronderneming Konforto B.V. is binnen onze organisatie gespecialiseerd in de beton- en houtreparaties.
Opdrachtgevers

Onze klanten zijn voornamelijk zakelijke opdrachtgevers zoals; beleggers en pensioenfondsen, bedrijven, vve's, instellingen, woningcorporaties en overheden. In de loop der jaren hebben we met deze klanten een vertrouwde relatie opgebouwd. Onze samenwerking is daardoor hecht waardoor we actief kunnen meedenken hoe doelstellingen het best bereikt kunnen worden. Zo komen we tot passende antwoorden en keuzes om ook uw vastgoed duurzaam beter te maken.
Waarom kiezen klanten ons bedrijf?

•zeer ervaren, eigen opgeleid personeel met ruime kennis en specialisatie op het vakgebied.
•onze vaklieden zijn professioneel, hebben een correct voorkomen en werken ordelijk zodat u als klant zo min mogelijk overlast ervaart.
•uitsluitend levering van hoogwaardige materialen en A-klasse producten.
•bijna alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd zodat u één aanspreekpunt heeft.
•we denken actief mee in het behalen van uw doelstellingen.
•de prijs van de offerte is de eindprijs, meerwerk in overleg.