Martens schilders

in Rotterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMartens schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Martens schilders
Spoorsingel 34/B
3033GL Rotterdam

tel: 010-4676940

Extra informatie

Martens schilders te Rotterdam
Martens schilders uit Rotterdam is een eenmansbedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is in decoratieschilderen, gebaseerd op de oude technieken en is hierdoor ook bedreven in restauratie. Daarnaast, door interesse en vooropleiding, is Martens schilders te Rotterdam zich ook gaan toeleggen op de uitvoering van muurschilderingen en trompe l’oeil. Doordat de hiervoor genoemde technieken alleen goed uitgevoerd kunnen worden als de basis (het ‘gewone’ schilderwerk) goed is uitgevoerd, is Martens schilders in Rotterdam zich ook steeds meer gaan toeleggen op het betere schilderwerk binnen en buiten, zodat de mogelijkheid is ontstaan om een totaalproject aan te nemen. Bij grotere projecten wordt er samengewerkt met andere decorateurs en restaurateurs en huisschilders.

Martens Decoratieschildersbedrijf te Rotterdam
Martens Decoratischildersbedrijf uit Rotterdam is een eenmansbedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is in decoratieschilderen, gebaseerd op de oude technieken en is hierdoor ook bedreven in restauratie. Daarnaast, door interesse en vooropleiding, is Martens schilders uit Rotterdam zich ook gaan toeleggen op de uitvoering van muurschilderingen en trompe l’oeil. Doordat de hiervoor genoemde technieken alleen goed uitgevoerd kunnen worden als de basis (het ‘gewone’ schilderwerk) goed is uitgevoerd, is het bedrijf zich ook steeds meer gaan toeleggen op het betere schilderwerk binnen en buiten, zodat de mogelijkheid is ontstaan om een totaalproject aan te nemen. Bij grotere projecten wordt er samengewerkt met andere decorateurs en restaurateurs en huisschilders.

Specialiteit
  • Marmer- en houtimitatie
  • Vergulden & patineren
  • Decoratieve wandafwerkingen
  • Muurschildering/ trompe l’oeil
  • Plafondrestauratie