Witjens schilders
in Rotterdam
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWitjens schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Witjens schilders
Waterloostraat 49/C 51/C
3062TE Rotterdam

tel: 010-2140053

Extra informatie

Witjens schilders Rotterdam
Witjens schilders uit Rotterdam is al 5 generaties actief met schilderwerk. In zijn huidige rechtsvorm is het bedrijf werkzaam vanaf 1967 en al vele jaren gevestigd in Rotterdam-Kralingen. Witjens schilders uit Rotterdam heeft in zijn lange bestaan samen met zijn gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers ervaring opgebouwd in diverse disciplines.

Schilderwerk is meer dan verfraaiing alleen.
Bouwmaterialen welke aan het klimaat blootstaan gaan onder invloed van de tijd verouderen en verweren. De belangrijkste invloeden waaraan bouwmaterialen blootstaan zijn:

* 1. Vocht

* 2. Temperatuur en UV-straling
* 3. Erosie

* 4. Chemische en biologische invloeden
* 5. Mechanische invloeden

Om tegen deze invloeden een voldoende bescherming te bieden, worden verflagen aangebracht die ook een verfraaiende functie vervullen. Deze beschermingssystemen worden aan dezelfde klimatologische invloeden blootgesteld en vragen daarom ook om inspectie en onderhoud.
Tijdige signalering van eventuele gebreken en tijdig herstel hiervan voorkomt grote schade of zelfs een totale vervanging van de bouwelementen.

Deze inspecties, die gericht zijn op het vaststellen van de toestand van zowel bouwmateriaal als beschermsysteem, en de hieruit voortvloeiende herstelmaatregelen, hebben als uiteindelijk doel het in stand houden gedurende de geplande levensduur van de bouwelementen. Van groot belang in dit kader is het bij aanvang op peil brengen van de ondergrond, dat wil zeggen het uitvoeren van bouwkundige voorzieningen zoals o.a. aangetaste houtdelen vervangen, omtrekspeling draaiende delen bijstellen, gebreken aan dakgoten herstellen en dergelijke maatregelen.
Van essentieel belang voor de instandhouding van de bouwelementen, en voor de duurzaamheid van het beschermingssysteem is de toestand van de beglazing. Een grondige inspectie van de kitvoegen en/of stopverfranden aan de buitenzijde, alsmede eventueel openstaande verbindingen, gescheurd houtwerk en de situatie van kitvoegen en schilderwerk aan de binnen/buitenzijde van de elementen dient uitgevoerd te worden. Pas indien al deze facetten voldoende zijn geïnventariseerd en hersteld zal een aangebracht beschermingssysteem het bouwelement daadwerkelijk kunnen beschermen tegen klimatologische invloeden gedurende de te verwachten periode, en zal het bouwelement in stand gehouden kunnen worden volgens de geplande levensduur.

Eengezinswoningen, herenhuizen, villa's, bungalows, bedrijfspanden, kantoren of appartementen complexen. Buiten- of binnenzijde, modern of monumentaal, schildersbedrijf Witjens b.v. heeft de ervaring. Om meer kleur in uw woning of bedrijf te brengen maakt Witjens schilders uit Rotterdam ook kleuradviezen.
Naast schilderen is Witjens schilders uit Rotterdam ook een erkend behangers- en glaszetters bedrijf.

U zult merken, Witjens schilders uit Rotterdam is meer dan een schilder . . . .

Specialiteit
  • Specialisatie
  • Behang
  • Glaswerk
  • Glaszetter
  • Kleuradvies
  • Diensten
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten


AF Erkend

De AF-erkende onderhoudsspecialist

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk is AF-erkend bedrijf de beste keuze.

Schildersbedrijf Witjens BV in Rotterdam als AF-erkend onderhoudsspecialist, werkt volgens de garanties en leverings-voorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoek en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Een AF-erkend bedrijf als Schildersbedrijf Witjens BV te Rotterdam:
• beschikt over alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s

• komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
• werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumenten-bond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen

• hanteert uniforme garantieregelingen
• wordt elke 3 jaar geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau

• is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
• weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan

• vraagt om uw tevredenheid!