Witjens schilders

in Rotterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWitjens schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Witjens schilders
Waterloostraat 49/C 51/C
3062TE Rotterdam

tel: 010-2140053

Extra informatie

Schilders- en afwerkingsbedrijf Witjens B.V. is al 5 generaties actief met schilderwerk. In de huidige rechtsvorm is het bedrijf werkzaam vanaf 1967, al jaren gevestigd in Rotterdam-Kralingen. Schildersbedrijf Witjens b.v. heeft in zijn lange bestaan samen met zijn gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers ervaring opgebouwd in diverse disciplines!
Schilderwerk is meer dan verfraaiing alleen.
Bouwmaterialen welke aan het klimaat blootstaan gaan onder invloed van de tijd verouderen en verweren. De belangrijkste invloeden waaraan bouwmaterialen blootstaan zijn:

* 1. Vocht
* 2. Temperatuur en UV-straling
* 3. Erosie
* 4. Chemische en biologische invloeden
* 5. Mechanische invloeden
Om tegen deze invloeden een voldoende bescherming te bieden, worden verflagen aangebracht die ook een verfraaiende functie vervullen. Deze beschermingssystemen worden aan dezelfde klimatologische invloeden blootgesteld en vragen daarom ook om inspectie en onderhoud.
Tijdige signalering van eventuele gebreken en tijdig herstel hiervan voorkomt grote schade of zelfs een totale vervanging van de bouwelementen.

Deze inspecties, die gericht zijn op het vaststellen van de toestand van zowel bouwmateriaal als beschermsysteem, en de hieruit voortvloeiende herstelmaatregelen, hebben als uiteindelijk doel het in stand houden gedurende de geplande levensduur van de bouwelementen. Van groot belang in dit kader is het bij aanvang op peil brengen van de ondergrond, dat wil zeggen het uitvoeren van bouwkundige voorzieningen zoals o.a. aangetaste houtdelen vervangen, omtrekspeling draaiende delen bijstellen, gebreken aan dakgoten herstellen en dergelijke maatregelen.
Eengezinswoningen, herenhuizen, villa's, bungalows, bedrijfspanden, kantoren of appartementen complexen. Buiten- of binnenzijde, modern of monumentaal, schildersbedrijf Witjens b.v. heeft de ervaring. Om meer kleur in uw woning of bedrijf te brengen maakt Witjens ook kleuradviezen.

Specialiteit
  • Specialisatie
  • Behang
  • Glaswerk
  • Glaszetter
  • Kleuradvies
  • Diensten
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten