Zwennis schilders

in Rotterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VZwennis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Zwennis schilders
Zevenkampse Ring 453
3068HG Rotterdam

tel: 06-51253122

Extra informatie

Schildersbedrijf gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Schildersbedrijf "R. Zwennis is gevestigd te Rotterdam en verricht sinds, 1994 diverse soorten schilderwerk vooral in Zuid Holland. U profiteert van de goede naam, die ons bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd. U profiteert van onze service, vakmanschap en creativiteit.
Wij doen ons onderhoudsschilderwerk vooral in de particuliere sector. Maar ook voor bedrijven en kantoren staan onze schilders klaar met onze ervaring en concurrerende prijzen.
De specialiteit van ons schildersbedrijf is het uitvoeren van renovatie en onderhoudstechnieken en het daarbij voorkomende schilderwerk. Voor informatie, neem contact met ons op!

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Kleuradvies