Jibo schilders

in Schiedam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Schiedam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJibo schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Jibo schilders
Delflandseweg 15
3119XN Schiedam

tel: 010-2730597

Extra informatie

Jibo schilders uit Schiedam heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van schilderonderhoud van woningen, flats en bedrijfspanden. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, , verenigingen van eigenaren, bedrijven en aannemingsbedrijven. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit komt tot uiting door de wijze waarop wij omgaan met de jarenlange ervaring van onze vakmensen, maar ook door onze manier van werken.

Onze bedrijfsvoering is erop gericht op het werk in één keer goed uit te kunnen voeren. Dat scheelt veel ergernis en onnodige kosten en werkt bovendien motiverend voor zowel opdrachtgever als onze vakmensen. Ons ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitssysteem helpt ons om de kwaliteit die wij nastreven te borgen. Onze mensen beschikken allemaal over het VCA certificaat teneinde zeker te stellen dat zij weten op welke wijze het werk veilig uitgevoerd wordt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze mensen op locatie geen onaanvaardbare risico’s nemen bij de manier waarop het schilderwerk wordt uitgevoerd.
Wij werken met de meest moderne verftechnieken en houden daarbij goed rekening met de actuele regels op gebied van arbo en milieu. Onze klantgerichte en professionele benadering resulteert in een hoge klantentevredenheid en een kwalitatief eindresultaat.

Jibo schilders uit Schiedam levert kwaliteit tegen een betaalbare prijs!