Wim van Geerenstein schilders

in Veenendaal

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Veenendaal


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWim van Geerenstein schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Wim van Geerenstein schilders
Fluvia 5
3901 GW Veenendaal

tel: 0318 - 514 330

Extra informatie

Na jarenlang als onderhoudsschilder bij diverse bedrijven gewerkt te hebben, besloot Wim van Geerenstein in 1997 als zelfstandig schilder verder te gaan. Dit was echt een sprong in het onzekere want werk zat er op dat moment nog weinig in de ordermap.
Onze eerste opdracht bij garage Gijs Geurtsen in Veenendaal verliep voorspoedig en weldra volgden er meer, wat resulteerde in een bedrijf dat inmiddels bijna 15 jaar actief is in de regio Veenendaal.
Ook verenigingen van eigenaren van diverse gebouwen weten de weg naar ons te vinden,klik eens op de button projecten en u ziet foto`s van verschillende uitgevoerde werken in Veenendaal.

U woning voorzien van een nieuw en stijlvol behang in de woon of slaapkamer ook dit is onze specialiteit.
Het bedrijf uit Veenendaal is nog steeds kleinschalig wat de lijnen tussen opdrachtgever en ons ten goede komt. De persoon die het werk komt opnemen zal de werkzaamheden ook uitvoeren. Of het nu gaat om schilderwerk aan uw woning of het bedrijfspand, alle werkzaamheden binnen en buiten kunnen wij voor u verzorgen.

Ook voor wandafwerking zoals moderne glasweefsels plakken en afwerken in Iedere gewenste kleur kunnen wij voor u verzorgen.

Specialiteit
  • Behang
  • Glasvlies
  • Glaswerk / glaszetter
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Wandafwerking