Komduur schilders

in Wijk bij Duurstede

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wijk bij Duurstede


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKomduur schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Komduur schilders
Radboutstraat 9
3962DB Wijk bij Duurstede

tel: 0634772457

Extra informatie

Komduur schilders uit Wijk bij Duurstede is een vertrouwd adres voor al uw schilderwerk- en houtrot reparaties.
Komduur schilders te Wijk bij Duurstede bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Joeri Komduur startte direct na zijn vakopleiding zijn eigen schildersbedrijf.
Vanaf de oprichting heeft het bedrijf een vliegende start gemaakt. De klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven. Ook wordt de vakkundigheid ingehuurd door collega-schildersbedrijven. Samen met aanverwante bedrijven, als aannemers en timmerbedrijven, zorgen we voor complete oplossingen. Klanten van het eerste uur blijven klant.

Onze missie:
Voor elke klant een passende oplossing bieden op het gebied van kwalitatief hoogwaardig schilderwerk.

Tevreden klanten zijn ons doel.
Onze waarden:
  • Flexibele en positieve instelling
  • Een hoge servicegraad
  • Afspraak is afspraak
  • Representatief
  • Zorgvuldig en netjes omgaan met de omgeving
Komduur schilders uit Wijk bij Duurstede werkt met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van schilderwerken- en houtrotreparaties.
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wij verzorgen schilderwerk- en houtrotreparaties voor bedrijven, instellingen en particulieren.
Komduur schilders uit Wijk bij Duurstede is een vakbekwaam schildersbedrijf voor al uw binnen- en buitenschilderwerk op welke ondergrond dan ook. We staan garant voor een hoog afwerkingsniveau. Daarom werken we alleen met kwaliteitsproducten en dragen zorg voor elke ondergrond.

U kunt er dus op rekenen dat scheuren-, kitnaden en houtrot vakkundig worden aangepakt voordat we met de kwast aan de gang gaan. Door onze jarenlange ervaring hanteren we scherpe prijzen. Met onze flexibele instelling hebben uw klus in een handomdraai geklaard zonder dat u zich druk hoeft te maken.
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Wijk bij Duurstede en heel Nederland.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.