Hem schilders

in Schipluiden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Schipluiden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHem schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Hem schilders
Oostveenseweg 7
2636EC Schipluiden

tel: 06-55806386

Extra informatie

Hem schilders is een professioneel bedrijf dat werkt in opdracht van particulieren en bedrijven. U kan bij ons terecht voor alle soorten binnen- en buitenschilderwerk, maar wij doen meer dan vakkundig schilderen.
Bij Hem schilders kunt u rekenen op een persoonlijk advies en de uitvoering van alle schilderwerkzaamheden op een vakkundige manier. Zo kunnen wij een totaal kleuradvies voor u maken met stalen, schetsen en digitale bestanden, indien gewenst. Wij streven altijd naar een optimaal resultaat, zowel in advies, voorbereiding en afwerking.
Naast het binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in diverse ambachtelijke schildertechnieken als trompe l'oeuil, marmer- en houtimitaties, patina's, decoratieve wandafwerkingen en muurschilderingen.