Van de Velde Schilderwerken

in Sint annaland

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Sint annaland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan de Velde Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van de Velde Schilderwerken
Vroonland 5
4697 DH Sint annaland

tel: 06-13287702

Extra informatie

Roland van de Velde
In 1999 ben ik begonnen als schilder. Ik ben bij een schildersbedrijf aan het werk gegaan en heb tegelijkertijd mijn opleiding gevolgd.
In 2009 besloot ik voor mezelf te beginnen. Dit wilde ik niet alleen doen. Het blijkt lastig wanneer je een grote steiger alleen moet opbouwen, verplaatsen en weer afbreken. Daarnaast is het veel gezelliger om met iemand te werken waar je het goed mee kunt vinden. Mijn broer had dezelfde plannen, we werken al jaren met plezier samen dus hebben we de stap genomen om dit samen te gaan doen.

De motivatie was en is nog steeds, vakwerk leveren. Daarnaast werkt het stukken meer inspirerend wanneer je een opdracht vanaf het begin af aan hebt meegemaakt. Dat wil zeggen vanaf het moment van aanvraag van en ontmoeting met de klant, de offertebespreking, tot het schilderwerk zelf en het eindresultaat. Wanneer je dit tot een goed eindresultaat kunt brengen met een tevreden klant, is de opdracht voor mij geslaagd.
Het omgaan met de vele mensen maakt dit vak ook interessant. Het blijft maatwerk waar de wil van de klant centraal staat. Uiteraard hechten de meeste klanten ook waarde aan onze mening wanneer het gaat om kleur en de combinaties daarvan. Ook hierin blijft het dus belangrijk om bij te blijven met nieuwe trends, kleuren en materialen.

Roland & Maurice

Maurice van de Velde

In 2004 ben ik begonnen met schilderen. Ook ik heb een officele schildersopleiding gevolgd. Daarna ben ik gelijk als schilder aan de slag gegaan, in hetzelfde bedrijf als Roland. Samen hebben we dus zo een 17 jaar schilderservaring.
Het plan om samen met Roland een eigen bedrijf op te richten kwam in 2008. We wilden wat meer uitdaging in ons werk zien te vinden, door het hele traject wat we met een klant doorlopen zelf te begeleiden. Zelf verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om een goede band op te bouwen met klanten. Bij sommige klanten mogen we voor verschillende opdrachten terugkomen en dat is ontzettend fijn.

Sommige mensen lijkt het lastig om samen te werken met familie. Bij ons gaat dat niet op. We werken al zo lang samen en weten daardoor ook precies wat we aan elkaar hebben. Dat maakt het alleen maar makkelijker. Het is ook veel gezelliger om samen op pad te gaan. De één heeft meer kwaliteiten op dit gebied, de ander op een ander gebied. Zo blijft het mooi in evenwicht en beheersen we ieder een belangrijke kant van het vak.

Van de Velde Schilderwerk

Van de Velde schilderwerk is een professioneel schildersbedrijf voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij bieden u zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Binnen schilderwerk

Van de Velde schilderwerk verzorgt graag al uw binnenschilderwerk. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, wanden of om deuren en kozijnen, u bent bij ons aan het juiste adres. U zult zich prettiger voelen in een goed geschilderd en representatief huis. Schilderwerk draagt niet alleen bij aan uw wooncomfort, maar het betekent bovendien waardebehoud van uw pand in de toekomst.

Buiten schilderwerk

Is uw bedrijfspand, huis of appartement aan een schilderbeurt toe? Door Van de Velde schilderwerk kunt u uw schilderwerk laten aanpakken op een professionele manier. Het is verstandig om niet te lang te wachten met het onderhoud van uw buiten schilderwerk. Wanneer uw pand goed in de verf zit is het beschermd tegen de alledaagse weer- en milieu-invloeden.Van de Velde schilderwerk zorgt naast het schilderwerk ook voor de op-en afbouw van de steigers en andere bijkomstige werkzaamheden. U kunt vrijblijvend contact met ons op nemen voor meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte op maat.