de Rijke Schilders

in Sint maartensdijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Sint maartensdijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vde Rijke Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


de Rijke Schilders
Kaaistraat 1
4695 CJ Sint maartensdijk

tel: 0166 662917

Extra informatie

de Rijke Schilders sinds 1958 gevestigd in Sint-Maartensdijk is werkzaam op en rond het eiland Tholen.
Al meer dan 50 jaar voeren wij, met de grootste zorg, alle soorten opdrachten voor diverse opdrachtgevers (particulier, zakelijk, woning- en gemeentelijke instelling) uit, waarbij wij het opbouwen van langdurige werkrelatie als doel stellen.
De doelstelling is kwalitatief hoogstaand schilderwerk en behangwerk afleveren vanuit een jarenlange ervaring. Uw woning of bedrijfspand wordt verfraaid en beschermd. Wij denken met u mee en geven u daarbij gedegen advies.

De visie van de Rijke Schilders: directe communicatie met de klant, openheid in de relatie en overzicht in de werkwijze. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en ons vakmanschap resulteert in een afwerking die duurzaam en representatief is.

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Wandafwerking
  • Beglazing