van Foeken schilders

in Soest

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Soest


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvan Foeken schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


van Foeken schilders
Koningsweg 2-58
3762 EC Soest

tel: 035 - 6028804

Extra informatie

van Foeken schilders in Soest is een allround schildersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in advies en uitvoering. Ons bedrijf staat voor persoonlijke benadering, flexibiliteit en kwaliteit.
Ons team van enthousiaste medewerkers gediplomeerd of in opleiding zijn beschikbaar voor kleine klussen en voor groter onderhoudswerk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies voor zowel particulieren als bedrijven.

van Foeken schilders komt voor elke klus, of het gaat om het schilderen van één deur, uw gehele huis of alleen advies, u kunt ons voor alles bellen of mailen.
Hieronder een overzicht van de diensten die wij bieden:
 • buitenschilderwerk
 • binnenschilderwerk
 • wandafwerking
 • sauzen
 • behangen
 • glasvlies plakken
 • advies
Het spreekt voor zich dat als je kwaliteit wil leveren je ook met kwaliteitsproducten werkt. Wij gebruiken uitsluitend producten van zeer goede kwaliteit en we kunnen voor elke ondergrond het beste materiaal leveren.
van Foeken schilders is een Sikkens HuisSchilderPLAN erkend schildersbedrijf. Het Sikkens HuisSchilderPLAN is een meerjaren onderhoudsplan voor het schilderwerk aan uw woning.
Het HuisSchilderPLAN - met de bijbehorende unieke garanties - kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven, u kunt het zien als een keurmerk voor schildersbedrijven. U bent daardoor bij ons verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

De klant is koning is ons motto, wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen, hoe groot of klein deze ook mogen zijn. Ons bedrijf biedt persoonlijke en professionele service in elk stadium van de klus, van het adviseren van de kleurkeuze tot het schoonmaken van de werkplek. Ons team werkt altijd netjes en veilig. In goed overleg is het altijd mogelijk dat wij aan het werk zijn wanneer u niet thuis bent.
Alle medewerkers van van Foeken schilders zijn echte vakmensen die een opleiding hebben genoten, of nu een vakopleiding aan het volgen zijn. Daarnaast is ons bedrijf zelf ook een door Savantis erkend leerbedrijf.

Specialiteit
 • Buitenschilderwerk
 • Binnenschilderwerk
 • Wandafwerking
 • Advies